Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Számítógépek: Csatlakozás USB keresztül

Csatlakoztassa a fényképezőgépet a mellékelt USB kábellel. Ezután NX Studio szoftverrel képeket másolhat a számítógépre megtekintés és szerkesztés céljából.

NX Studio telepítése

NX Studio telepítésekor internetkapcsolatra lesz szüksége. Látogasson el a Nikon webhelyére a legfrissebb információkért, beleértve a rendszerkövetelményeket is.

 • Töltse le az NX Studio legújabb telepítőjét az alábbi webhelyről, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítés befejezéséhez.

  https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Vegye figyelembe, hogy előfordulhat, hogy NX Studio korábbi verzióival nem tud képeket letölteni a fényképezőgépről.

Képek másolása számítógépre az NX Studio használatával

A részletes útmutatásért lásd az online súgót.

 1. Csatlakoztassa a kamerát a számítógéphez.

  A fényképezőgép kikapcsolása és a memóriakártya behelyezése után csatlakoztassa a mellékelt USB kábelt az ábra szerint. Ügyeljen arra, hogy a kábelt a fényképezőgép USB adatcsatlakozójához csatlakoztassa. A számítógép nem érzékeli az USB Power Delivery csatlakozón keresztül csatlakoztatott kamerákat.

  Kártyaolvasó használata

  A képeket a számítógéphez csatlakoztatott, harmadik féltől származó kártyaolvasóba helyezett memóriakártyákról is át lehet másolni. Ellenőriznie kell azonban, hogy a kártya kompatibilis-e a kártyaolvasóval.

 2. Kapcsolja be a kamerát.

  • Elindul az NX Studio Nikon Transfer 2 összetevője. Nikon Transfer 2 képátviteli szoftver NX Studio részeként van telepítve.
  • Ha megjelenik egy üzenet, amely arra kéri, hogy válasszon programot, válassza Nikon Transfer 2 lehetőséget.
  • Ha Nikon Transfer 2 nem indul el automatikusan, indítsa el NX Studio , és kattintson az „Importálás” ikonra.
 3. Kattintson az [ Átvitel indítása ] gombra.

  A memóriakártyán lévő képeket a rendszer a számítógépre másolja.

 4. Kapcsolja ki a kamerát.

  Az átvitel befejeztével húzza ki az USB kábelt.

Windows

Előfordulhat, hogy egyes számítógépek úgy vannak beállítva, hogy megjelenítsenek egy automatikus lejátszási üzenetet, amikor a fényképezőgépet csatlakoztatják.

Kattintson a párbeszédpanelre, majd a [ Nikon Transfer 2 ] lehetőségre Nikon Transfer 2 kiválasztásához.

macOS

Ha Nikon Transfer 2 nem indul el automatikusan, ellenőrizze, hogy a fényképezőgép csatlakoztatva van-e, majd indítsa el az Image Capture alkalmazást ( macOS hez mellékelt alkalmazás), és válassza ki Nikon Transfer 2 alkalmazást, amely megnyílik a fényképezőgép észlelésekor.

Figyelem: Videók átvitele

Ne kíséreljen meg videókat másolni a memóriakártyáról, ha az egy másik gyártmányú vagy típusú fényképezőgépbe van behelyezve. Ha így tesz, előfordulhat, hogy a videók átvitel nélkül törlődnek.

Figyelmeztetések: Csatlakozás számítógépekhez

 • Az átvitel közben ne kapcsolja ki a fényképezőgépet, és ne húzza ki az USB kábelt.
 • Ne alkalmazzon erőt, és ne próbálja meg ferdén behelyezni a csatlakozókat. Ügyeljen arra is, hogy a csatlakozók egyenesek legyenek, amikor kihúzza a kábelt.
 • A kábel csatlakoztatása vagy leválasztása előtt mindig kapcsolja ki a fényképezőgépet.
 • Annak érdekében, hogy az adatátvitel ne szakadjon meg, győződjön meg arról, hogy a fényképezőgép akkumulátora teljesen fel van töltve.

USB elosztók

Csatlakoztassa a kamerát közvetlenül a számítógéphez; ne csatlakoztassa a kábelt USB elosztón vagy billentyűzeten keresztül. Csatlakoztassa a kamerát egy előre telepített USB porthoz.