Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

A SnapBridge alkalmazás

Használja a SnapBridge alkalmazást a fényképezőgép és okostelefonja vagy táblagépe („okoseszköz”) közötti vezeték nélküli kapcsolatokhoz.

  • A SnapBridge alkalmazás letölthető az Apple App Store ® vagy Google Play ™ áruházból.

  • Látogasson el a Nikon webhelyére a SnapBridge legfrissebb híreiért.
  • Gondosan olvassa el SnapBridge indításakor megjelenő licencszerződéseket vagy hasonlókat, és csak akkor folytassa, ha hajlandó elfogadni azokat.

Miben segíthet SnapBridge ?

Az alábbiakban ismertetjük a SnapBridge alkalmazással végrehajtható feladatokat. A részletekért lásd a SnapBridge alkalmazás online súgóját:

https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/en/index.html

Képek letöltése a fényképezőgépről

Töltsön le meglévő képeket okoseszközére. Elvételükkor automatikusan is letölthetők.

Távoli fényképezés

Irányítsd a kamerát, és készíts képeket az okoseszközről.

Nem tud csatlakozni?

Ha problémába ütközik a kapcsolat létrehozása az okoseszközzel, próbálkozzon:

  • a fényképezőgép és az okoseszköz kikapcsolása, majd újra bekapcsolása, vagy
  • az okoseszköz vezeték nélküli beállításainak ellenőrzése.