Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

A fényképezőgép óráinak szinkronizálása

Ha a kamerák a hálózathoz csatlakoznak a hálózati menü [ Csatlakozás más kamerákhoz ] funkcióval, az aktuálisan csatlakoztatott csoport összes kamerájának órája beállítható a fő kamera által jelentett időre és dátumra. A szinkronizálás a beállítás menü [ Időzóna és dátum ] képernyő összes opciójára vonatkozik.

 1. Csatlakoztassa a kamerákat a hálózathoz a [ Csatlakozás más kamerákhoz ] > [ Hálózati beállítások ] lehetőséggel a hálózat menüben.

  További információkért lásd: „Szinkronizált kiadás” ( 0 Szinkronizált kiadás ).

 2. A főkamerán válassza a [ Csatlakozás más kamerákhoz ] lehetőséget, majd jelölje ki a [ Dátum és idő szinkronizálása ] lehetőséget, és nyomja meg 2 gombot.

  • Megjelennek a fő kameraóra-beállítások.
  • A [ Dátum és idő szinkronizálása ] nem érhető el a távoli kamerákon.
  • A [ Dátum és idő szinkronizálása ] nem érhető el, ha nincs kamera csatlakoztatva a hálózathoz.

 3. Nyomja meg J gombot.

  • A távoli kamerák órái a fő kamera által jelentett dátumra és időre lesznek beállítva.
  • A folyamat befejeztével üzenet jelenik meg.
  • Nyomja meg ismét J gombot, hogy visszatérjen a [ Connect to other cameras ] képernyőre.