Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Shooting Menu Bank

G gomb U C Fényképezés menü

A fényképezési és videórögzítési menüopciók a [ Fényképezés menü bankja ] segítségével kiválasztható négy bank egyikében ("A"-tól "D" bankig) tárolhatók. Az alább felsorolt kivételektől eltekintve az egyik bank kiválasztása során végrehajtott beállítások módosításai nem vonatkoznak a többi bankra.

 • A fényképezés menü alábbi beállításainak módosításai minden bankra érvényesek:

  • [ Bővített menü bankok ]
  • [ Fehéregyensúly ] előre beállított
  • [ Többszörös expozíció ]
  • [ Időzített felvétel ]
  • [ Time-lapse videó ]
  • [ Fókusz eltolásos fényképezés ]
 • A következő videórögzítési menübeállítások módosításai szintén minden bankra vonatkoznak:

  • [ Bővített menü bankok ]
 • A felvételi menü bankjai a [ Shooting menu bank ] menüponttal is szerkeszthetők a videofelvétel menüben. A fényképezés menüben végrehajtott változtatások a videofelvétel menüben is érvényesek és fordítva .

Shooting Menu Banks

A vezérlőpult az aktuális menübankot mutatja („A”, „B”, „C” vagy „D”).

A felvételi menü bankjainak átnevezése

A bank nevéhez ("A", "B", "C" vagy "D") leíró feliratot lehet hozzáadni a bank kiemelésével, 2 gomb megnyomásával és az [ Átnevezés ] kiválasztásával. A feliratok legfeljebb 20 karakter hosszúak lehetnek.

A felvételi menü bankjainak másolása

Egy fényképezési menübank másolatának létrehozásához jelölje ki a bankkártyát, nyomja meg 2 gombot, válassza a [ Másolás ] lehetőséget, és válassza ki a másolat célhelyét.

Az alapértelmezett beállítások visszaállítása

Visszaállíthatja az alapértelmezett beállításokat a kiválasztott fényképezési menüben. Ehhez jelölje ki a bankot, és nyomja meg O ( Q ) gombot; megerősítő párbeszédablak jelenik meg. Jelölje ki az [ Igen ] lehetőséget, és nyomja meg J a kiválasztott bank alapértelmezett beállításainak visszaállításához.

 • A felvételi menü bankjai nem állíthatók vissza többszörös exponálás közben.
 • A [ Tárolómappa ] és a [ Picture Control ] nincsenek visszaállítva.