Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Az akkumulátor behelyezése

 • Az akkumulátor behelyezése vagy eltávolítása előtt kapcsolja ki a fényképezőgépet.
 • Az akkumulátor segítségével tartsa lenyomva a narancssárga akkumulátorreteszt az egyik oldalon, és csúsztassa az akkumulátort az akkumulátorrekeszbe, amíg a retesz a helyére nem pattan.

Az akkumulátor eltávolítása

Az akkumulátor eltávolításához kapcsolja ki a fényképezőgépet, és nyissa ki az akkumulátorrekesz fedelét. Nyomja meg az akkumulátor reteszét a nyíllal jelzett irányba az akkumulátor kioldásához, majd kézzel vegye ki az akkumulátort.

Akkumulátor szintje

 • Az akkumulátor töltöttségi szintje a fényképezés kijelzőjén és a kezelőpanelen látható, ha a fényképezőgép be van kapcsolva.

  Monitor

  Kereső

  Kezelőpanel

 • Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzése az akkumulátor töltöttségi szintjének csökkenésével L -től K , J , I és H jelzésig változik. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje H értékre esik, függessze fel a fényképezést, és töltse fel az akkumulátort, vagy készítsen elő egy tartalék akkumulátort.
 • Ha a [ Exponáló kikapcsolva. Töltse fel az akkumulátort. ] jelenik meg, töltse fel vagy cserélje ki az akkumulátort.

A készenléti időzítő

A fényképezőgép készenléti időzítőt használ az akkumulátor lemerülésének csökkentése érdekében. Ha körülbelül 30 másodpercig nem végez semmilyen műveletet, a készenléti időzítő lejár, és a monitor, a kereső és a kezelőpanel kikapcsol. Néhány másodperccel a kikapcsolás előtt a monitor és a kereső elsötétül. A kioldógomb félig történő lenyomásával újraaktiválhatók. A készenléti időzítő automatikus lejárta előtti időtartam a c3 egyéni beállítás [ Kikapcsolási késleltetés ] > [ Készenléti időzítő ] segítségével választható ki.