Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Fedvény (Hozzáadás)

Kombináljon két meglévő fényképet, hogy egyetlen képet hozzon létre, amelyet a rendszer az eredetiektől elkülönítve ment.

 1. Válassza a [ Retusálás ] lehetőséget az i menüben, majd jelölje ki az [ Overlay (add) ] lehetőséget, és nyomja meg 2 gombot.

 2. Válasszon képeket.

  • Emelje ki a képeket a választógombbal.
  • A kiemelt kép teljes képernyős megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva az X gombot.
  • A kiemelt kép kiválasztásához nyomja meg a W ( Q ) gombot. A kiválasztott képeket pipa jelöli ( ). A csekk eltávolításához ( ) és törölje az aktuális kép kijelölését, nyomja meg ismét a W ( Q ) gombot.
  • Különböző képterületekkel rendelkező képek nem választhatók ki.
  • Nyomja meg J gombot a folytatáshoz, miután kiválasztotta a második képet.

 3. Állítsa be az egyensúlyt.

  Az átfedés megtekinthető a kijelzőn. Nyomja meg 1 vagy 3 gombot a két kép közötti egyensúly beállításához. Nyomja meg 1 , hogy az első képet jobban láthatóvá tegye, a másodikat pedig kevésbé, 3 az ellenkező hatás érdekében.

 4. Mentse el az átfedést.

  Nyomja meg J az átfedés mentéséhez.

Figyelmeztetések: „ Fedvény (Hozzáadás)

 • Az előnézet színei és fényereje eltérhet a végleges képtől.
 • Csak a fényképezőgéppel készített képek választhatók ki. Más modellekkel készített képek nem választhatók ki.
 • A fedőréteg ugyanolyan méretű lesz, mint a két összetevő kép közül a legkisebb.
 • A fedvényen ugyanazok a fényképinformációk (beleértve a rögzítés dátumát, fénymérést, zársebességet, rekeszértéket, fényképezési módot, expozíciókompenzációt, gyújtótávolságot és képtájolást), valamint a fehéregyensúly és Picture Control értékei vannak, mint az első kiválasztott két képen. A szerzői jogi információk azonban nem kerülnek az új képre. A megjegyzést hasonlóan nem másoljuk; ehelyett a kamerán jelenleg aktív megjegyzés, ha van ilyen, hozzá lesz fűzve.