Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

f1: Mukauta i valikkoa

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse i valikon kohdat, jotka näkyvät, kun i painiketta painetaan valokuvatilassa.

Näytä muistikortin tiedot

Tarkastele uusien kuvien kohteeksi valittua paikkaa ja kuvien tallennusvaihtoehtoja, kun kaksi muistikorttia on asetettu. Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää valitun vaihtoehdon tarkastelemiseen, mutta ei muuttamiseen.

  • Vaihtoehdot, joita käytetään kuvien tallentamiseen, kun kamerassa on kaksi muistikorttia, voidaan valita käyttämällä valokuvausvalikon kohtaa [ Role play by card in Slot 2 ].

Jaetun näytön zoomaus

Jos [ Split-screen display zoom ] on määritetty i -valikkoon, voit valita [ Split-screen display zoom ] zoomataksesi samanaikaisesti kahta aluetta, jotka on kohdistettu vaakasuoraan, mutta jotka sijaitsevat eri osissa kehystä (jaetun näytön zoomaus ). Alueiden sijainnit ilmaistaan kahdella kehyksellä ( r ) näytön oikeassa alakulmassa navigointiikkunassa.

  • Lähentäminen samanaikaisesti kahteen erillään olevaan, mutta vaakasuoraan kehyksen alueeseen helpottaa rakennusten tai muiden leveiden kohteiden kuvien tasoittamista.
  • Käytä X ja W ( Q ) -painikkeita lähentääksesi ja loitontaaksesi.
  • Paina 4 tai 2 vierittääksesi valittua aluetta vasemmalle tai oikealle. Käytä J -painiketta vaihtaaksesi kahden alueen välillä.
  • Paina 1 tai 3 vierittääksesi molempia alueita ylös tai alas samanaikaisesti.
  • Tarkenna valitun alueen keskellä olevaan kohteeseen painamalla laukaisin puoliväliin.
  • Poistu jaetun näytön zoomauksesta painamalla i painiketta.