Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Montering af en linse

 • Kameraet kan bruges med Z-fatningsobjektiver. Det objektiv, der generelt bruges i denne vejledning til illustrative formål, er en NIKKOR Z 24–70 mm f/4 S.
 • Vær forsigtig med at forhindre, at der trænger støv ind i kameraet.
 • Bekræft, at kameraet er slukket, før du sætter objektivet på.

  • Fjern kamerahusets dæksel ( q , w ) og det bagerste objektivdæksel ( e , r ).

  • Juster monteringsmærkerne på kameraet ( t ) og objektivet ( y ). Rør ikke ved billedsensoren eller objektivets kontakter.

  • Drej linsen som vist, indtil den klikker på plads ( u ).

 • Fjern det forreste objektivdæksel, før du tager billeder.

F Mount linser

 • Sørg for at tilslutte FTZ monteringsadapteren (tilgængelig separat), før du bruger F-monteringsobjektiver.
 • Forsøg på at fastgøre objektiver med F-fatning direkte til kameraet kan beskadige objektivet eller billedsensoren.

Aftagelige linser

 • Når du har slukket kameraet, skal du trykke på og holde objektivudløserknappen ( q ), mens du drejer objektivet i den viste retning ( w ).
 • Når du har fjernet objektivet, skal du sætte objektivdækslerne og kamerahusets dæksel på igen.