Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

FV lås

Denne funktion bruges til at låse flashudladning for CLS -kompatible flashenheder, så du kan tage flere billeder eller omkomponere billeder uden at ændre flashniveauet. Dit motiv behøver ikke at være i midten af billedet, hvilket giver dig mere frihed, når du komponerer billeder.

 • Flashoutput justeres automatisk for ændringer i ISO-følsomhed og blænde.
 • FV-lås er ikke tilgængelig i b -tilstand.
 1. Tildel [ FV-lås ] til en kontrol ved hjælp af brugerdefineret indstilling f2 [ Brugerdefinerede kontroller ].

 2. Monter en CLS -kompatibel flashenhed på kameraets tilbehørssko.

 3. Tænd for flashenheden, og vælg en flashstyringstilstand for monitor-forflash q A eller A .

  • Hvis du bruger en SB-5000 , SB-500 , SB-400 eller SB-300 monteret på kameraets tilbehørssko, skal du vælge [ TTL ] eller [ Auto ekstern blitz ] for [ Flash control ] > [ Flash control mode ].
  • For information om andre flashenheder, se dokumentationen, der fulgte med enheden.
 4. Fokus.

  Placer motivet i midten af billedet, og tryk udløserknappen halvt ned for at fokusere.

 5. Lås blitzniveauet.

  • Efter at have bekræftet, at flash-klar-indikatoren ( c ) vises på optagedisplayet, skal du trykke på [ FV-lås ]-kontrollen; flashenheden udsender en monitor-forflash for at bestemme det passende flashniveau.
  • Flashoutput låses, og et FV-låsikon ( r ) vises på optagedisplayet.

 6. Komponer billedet igen.

 7. Tryk udløserknappen helt ned for at optage.

  Hvis det ønskes, kan der tages yderligere billeder uden at udløse FV-låsen. Gentag trin 6 til 7 for at tage yderligere billeder.

 8. Frigør FV-låsen.

  Tryk på knappen [ FV-lås ] for at udløse FV-låsen og bekræfte, at FV-lås-ikonet ( r ) ikke længere vises på optagedisplayet.