Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

e1: Flash-synkroniseringshastighed

G -knap U A Brugerdefinerede indstillinger-menu

Vælg flashsynkroniseringshastigheden.

Mulighed Beskrivelse
[ 1/200 s (Auto FP) ]

Auto FP højhastighedssynkronisering er aktiveret med kompatible flashenheder , og den maksimale synkroniseringshastighed for andre flashenheder er indstillet til 1/200 s.

  • I tilstande P og A aktiveres automatisk FP højhastighedssynkronisering , hvis den faktiske lukkerhastighed er hurtigere end 1/200 s. Hvis blitzen understøtter automatisk FP højhastighedssynkronisering, kan kameraet vælge lukkertider helt op til 1/8000 s.
  • I tilstande S og M kan brugeren vælge lukkerhastigheder helt op til 1/8000 s , når der bruges flashenheder, der understøtter automatisk FP højhastighedssynkronisering.
[ 1/200 s ] Flashsynkroniseringshastighed indstillet til den valgte værdi, som kan være fra 1/200 til 1/60 s.
[ 1/160 s ]
[ 1/125 s ]
[ 1/100 s ]
[ 1/80 s ]
[ 1/60 s ]

Fastsættelse af lukkerhastighed ved flashsynkroniseringshastighedsgrænsen

I tilstande S og M kan lukkerhastigheden fastsættes til den værdi, der er valgt for brugerdefineret indstilling e1 [ Flash sync speed ] ved at vælge den næste lukkerhastighed efter den langsomst mulige lukkerhastighed (30 s eller " Time "). Et X (flashsynkroniseringsindikator) vises på optagedisplayet og kontrolpanelet sammen med flashsynkroniseringshastigheden.

Auto FP High-Speed Sync

  • Auto FP højhastighedssynkronisering gør det muligt at bruge blitzen ved den højeste lukkerhastighed, der understøttes af kameraet. Når [ 1/200 s (Auto FP) ] er valgt, aktiverer kameraet automatisk automatisk FP højhastighedssynkronisering ved lukkerhastigheder, der er hurtigere end flashsynkroniseringshastigheden. Dette gør det muligt at vælge den maksimale blændeåbning for reduceret dybdeskarphed, selv når motivet er modlys i stærkt sollys.
  • Flashinformationsdisplayet viser "FP", når [ 1/200 s (Auto FP) ] er valgt.