Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Andet kompatibelt tilbehør

En række tilbehør er tilgængeligt til dit Nikon kamera.

Kompatibelt tilbehør

 • Tilgængeligheden kan variere alt efter land eller område.
 • Se vores hjemmeside eller brochurer for den seneste information.
Strømkilder
 • EN-EL15c genopladeligt Li-ion-batteri : EN-EL15c-batterier kan bruges med Nikon Z 7II/Z 6II digitalkameraer.

  • EN-EL15b/EN-EL15a/EN-EL15 batterier kan også bruges. Bemærk dog, at der kan tages færre billeder på en enkelt opladning end med EN-EL15c ( 0 Battery Endurance ).
 • MH-25a batterioplader : MH-25a kan bruges til at genoplade EN-EL15c batterier.
 • MB-N11 Power Battery Pack/MB-N10 Battery Pack : Batteripakker til Nikon spejlløse kameraer. Fastgjort til kameraet tillader begge brug af op til to EN-EL15c genopladelige Li-ion-batterier som strømkilde.

  • MB-N11 er udstyret med en udløserknap, hoved- og underkommandohjul, en multivælger og Fn- og AF-ON- knapper til brug, når kameraet drejes for at tage billeder i portrætretning (“høj”).
  • EN-EL15b/EN-EL15a/EN-EL15 batterier kan bruges i stedet for EN-EL15c. Antallet af billeder, der kan tages på en enkelt opladning (dvs. batteriholdbarhed), vil dog falde sammenlignet med EN-EL15c ( 0 Batteriudholdenhed ).

  • En EH-7P opladnings-vekselstrømsadapter tilsluttet batteripakkens opladningsstik kan bruges til at oplade batterier, der er indsat i pakken. Når den er tilsluttet en MB-N11, kan den også levere strøm til kameraet.

  • Oplysninger om tilslutning og fjernelse af batteripakken og instruktioner om dens brug og pleje er tilgængelige enten via manualen, der fulgte med MB-N10 eller, i tilfælde af MB-N11, i "Valgfri MB-N11 Power Battery Packs" ( 0 Valgfri MB-N11 Power-batteripakker ).

 • EH-7P AC-adapter til opladning : EH-7P kan bruges til at oplade batterier, der er sat i kameraet.

  • Batteriet oplades ikke, mens kameraet er tændt.
  • Den kan ikke bruges til at oplade EN-EL15a/EN-EL15 batterier.
  • AC-opladningsadapteren kan bruges til at forsyne kameraet med; for at gøre det skal du vælge [ Enable ] for [ USB power delivery ] i opsætningsmenuen. For mere information, se " USB Power Delivery" ( 0 USB Power Delivery ).
 • EP-5B strømstik, EH-5d/EH-5c/EH-5b AC-adapter : Brug AC-adaptere til at forsyne kameraet med strøm i længere perioder.

Filtre
 • Neutral Color (NC) filtre kan bruges til at beskytte linsen.
 • Filtre kan forårsage spøgelser, når motivet er indrammet mod et stærkt lys, eller når en skarp lyskilde er i rammen. Filtre kan fjernes, hvis der opstår ghosting.
 • Matrixmåling giver muligvis ikke de ønskede resultater med filtre med eksponeringsfaktorer (filterfaktorer) over 1× ( Y44 , Y48 , Y52 , O56 , R60 , X0 , X1 , C‑PL, ND2S , ND4 , ND4S , ND8 , ND8S , ND400 A2 , A12 , B2 , B8 , B12 ); vi foreslår, at der i stedet vælges [ Centervægtet måling ]. Se filtermanualen for detaljer.
 • Filtre beregnet til fotografering med specielle effekter kan forstyrre autofokus eller fokusindikatoren ( I ).
Fjernbetjeningsledninger

MC-DC2 fjernbetjeningsledning (længde 1 m/3 ft 4 tommer): Når den er tilsluttet kameraets tilbehørsterminal, kan MC-DC2 bruges til at fjernudløse lukkeren.

USB kabler
 • UC-E24 USB kabel : Et USB kabel med et type C-stik til tilslutning til kameraet og et type A-stik til tilslutning til USB enheden.
 • UC-E25 USB kabel : Et USB kabel med to type C-stik.
HDMI kabler
HC-E1 HDMI kabel : Et HDMI kabel med et type C-stik til tilslutning til kameraet og et type A-stik til tilslutning til HDMI enheder.
Hot Shoe Adaptere
AS-15 Sync Terminal Adapter : Monter AS-15 på kameraets hot shoe for at forbinde studieblitzlys eller andet flashudstyr via en synkroniseringsterminal.
Tilbehør til sko
BS-1 Accessory Shoe Cover : Et cover, der beskytter tilbehørsskoen, når der ikke er monteret en flashenhed.
Kropshætter
BF-N1 Body Cap : Body Cap forhindrer, at støv kommer ind i kameraet, når der ikke er nogen linse på plads.
Tilbehør til søgerokular

DK‑29 Rubber Eyecup : En gummiøjekop, der kan monteres på kameraets søger. DK-29 gør billedet i søgeren lettere at se, hvilket forhindrer øjentræthed.

Fjerne

Erstatte

Flash-enheder
 • SB-5000 , SB-910 , SB-900 , SB-800 SB-700 , SB-600 , SB-600 , SB-500 , SB-400 , SB-300 og SB-R200 Speedlights : Disse enheder kan monteres på kameraet til flashfotografering. Nogle understøtter også trådløs fjernbetjening til flashfotografering uden for kameraet med flere flashenheder.

 • SU-800 trådløs Speedlight Commander : En trådløs fjernbetjening til brug med SB-5000 , SB-910 , SB-900 , SB-800 , SB-700 , SB-600 , SB-500 og SB-R200 flashenheder. Flashenheder kan opdeles i op til tre grupper til fjernbetjening af blitz. Selve SU-800 er ikke udstyret med en blitz.
Monter adaptere

FTZ II / FTZ Mount Adapter : En adapter, der gør det muligt at bruge NIKKOR F-objektiver med digitale kameraer, der understøtter udskiftelige Z-fatningsobjektiver.

 • For oplysninger om fastgørelse, fjernelse, vedligeholdelse og brug af monteringsadaptere henvises til produktdokumentationen.

  Opdater til den nyeste version af monteringsadapterens firmware, hvis du bliver bedt om det, efter du har tilsluttet adapteren. Oplysninger om udførelse af firmwareopdateringer er tilgængelige via Nikon websted for dit land eller område.

Mikrofoner
 • ME-1 stereomikrofon : Slut ME-1 til kameraets mikrofonstik for at optage stereolyd. Brug af en ekstern mikrofon reducerer også chancen for at opfange udstyrsstøj, såsom de lyde, der produceres under filmoptagelse, når fokus opnås ved hjælp af autofokus.
 • ME-W1 trådløs mikrofon : En trådløs Bluetooth mikrofon. Brug ME-W1 til optagelse uden for kameraet.
Trådløse sendere

WT-7 trådløs sender : Brug WT-7 til at uploade billeder over et trådløst netværk eller styre kameraet fra en computer, der kører Camera Control Pro 2 (tilgængelig separat). Du kan også tage og gennemse billeder eksternt fra en computer eller smartenhed.

Kræver et trådløst netværk og en vis grundlæggende netværksviden. Sørg for at opdatere den trådløse sendersoftware til den nyeste version.

Trådløse fjernbetjeninger
 • WR-R11b, WR-R10 og WR-T10 trådløse fjernbetjeninger

  • Når en WR-R11b/ WR-R10 trådløs fjernbetjening er tilsluttet til tilbehørsterminalen, kan kameraet styres trådløst ved hjælp af en WR-T10 trådløs fjernbetjening.
  • WR-R11b/ WR-R10 trådløse fjernbetjeninger kan også bruges til at styre radiostyrede flashenheder.
  • For synkroniseret udløsning, der involverer mere end ét kamera, klargør flere kameraer med parrede WR-R11b/ WR-R10 enheder tilsluttet.

  Når du tilslutter WR-R11b/ WR-R10 , skal du sørge for, at dækslet til tilbehørsterminalen og USB og HDMI stikkene er helt åbne.

 • WR-1 trådløs fjernbetjening : WR-1-enheder bruges med WR-R11b/ WR-R10 eller WR-T10 trådløse fjernbetjeninger eller med andre WR-1-fjernbetjeninger, hvor WR-1-enhederne fungerer som enten sendere eller modtagere. Når en WR-R11b/ WR-R10 eller en WR-1 konfigureret som en modtager er tilsluttet kameraets tilbehørsterminal, kan en anden WR-1 konfigureret som en sender bruges til at tage billeder og fjernjustere kameraindstillinger.

  Når du bruger en trådløs fjernbetjening med WR-R10 , skal du sørge for, at firmwaren til WR-R10 og WR-1 er blevet opdateret til de seneste versioner ( WR-R10 firmware version 3.0 eller nyere og WR-1 firmware version 1.0.1 eller senere). Se Nikon websted for dit område for at få oplysninger om firmwareopdateringer. Kontakt en Nikon -autoriseret servicerepræsentant, når du opdaterer firmwaren til WR-R10 fra versioner før version 2.0 til version 3.0 eller nyere.

HDMI / USB kabelklemmen

For at forhindre utilsigtet afbrydelse skal du tilslutte den medfølgende klemme til USB kabler eller valgfri HDMI kabler som vist (bemærk, at klemmen muligvis ikke passer til alle tredjeparts HDMI kabler).

 • Illustrationerne viser USB kablet. Før HDMI kabler gennem den anden kanal.
 • Hold skærmen i opbevaringspositionen, når du bruger kabelklemmen.

  Indsæt projektionen på HDMI / USB -kabelklemmen i den tilsvarende fordybning på kameraet, før du sætter kablet i.

  USB kabel

  HDMI kabel og USB kabel bruges samtidigt

Montering og fjernelse af tilbehørsskobetræk

Coveret glider ind i skoen som vist. For at fjerne dækslet skal du holde kameraet fast, trykke dækslet ned med en tommelfinger og skubbe det i den viste retning.

Valgfri MB-N11 Power-batteripakker

Dele af MB-N11: Navne og funktioner

Navnet og funktionen af hver del af MB-N11 er angivet nedenfor.

1 Kontakt hætte Beskytter MB-N11's strøm-/signalkontakter.
2 Signal kontakter
3 Strømkontakter
4 Multivælger til lodret optagelse Udfører den valgte rolle ved hjælp af brugerdefineret indstilling f9 [ Tildel MB-N11-knapper ].
5 AF-ON-knap til lodret optagelse Udfører den valgte rolle ved hjælp af brugerdefineret indstilling f9 eller g7 [ Tildel MB-N11 knapper ].
6 Hovedkommandohjul til lodret optagelse Udfører samme rolle som matchningskontrollen på kameraet.
7 Holder-kammerlås Se "Isætning af batterier i MB-N11" ( 0 Indsættelse af batterier i MB-N11 ) og "Hvis holderkammerdækslet løsner sig" ( 0 Hvis holderkammerdækslet løsnes ).
8 Holder-kammerdæksel

9 Ladestikdæksel Bruges ved tilslutning af en valgfri EH-7P opladningsadapter.
10 Opladningsstik
11 LED-lampe (×2) Lys, mens batterierne oplades.
12 Monteringsskrue Bruges ved fastgørelse af MB-N11 til kameraet.
13 Fastgørelseshjul
14 Batteriholder kammer Hvor batteriholderen er isat.
15 Batteriholderlås Låser batteriholderen på plads efter isætning.
16 Dæksel til strømstik Til brug med valgfrie EP-5B strømstik.
17 Stativ stik

18 Holder til batterikammerdæksel Holder kameraets batterikammerdæksel, mens det er fjernet fra kameraet.
19 Underkommandohjul til lodret optagelse Udfører samme rolle som matchningskontrollen på kameraet.
20 Kontrollås

Låser kontrollerne på MB-N11 for at forhindre utilsigtet betjening.

 • Kontrollåsen er ikke en afbryder. Brug afbryderen på kameraet til at tænde eller slukke for kameraet.
21 Udløserknap til lodret optagelse Udfører samme rolle som matchningskontrollen på kameraet.
22 Fn-knap til lodret optagelse Udfører den valgte rolle ved hjælp af brugerdefineret indstilling f9 eller g7 [ Tildel MB-N11 knapper ].

23 Batterikammer A Indeholder et genopladeligt EN-EL15c Li-ion batteri.
24 Batteristrømterminaler (×2) Se "Isætning af batterier i MB-N11" ( 0 Isætning af batterier i MB-N11 ).
25 Batterikammer B Indeholder et genopladeligt EN-EL15c Li-ion batteri.
26 Batteriholders strømterminaler Se "Isætning af batterier i MB-N11" ( 0 Isætning af batterier i MB-N11 ).
27 Batterilås Låser batteriet i kammer A på plads efter isætning.
28 Batteriholder Se "Isætning af batterier i MB-N11" ( 0 Isætning af batterier i MB-N11 ).

Montering af MB-N11

Før du tilslutter MB-N11, skal du slukke for kameraet. For at forhindre utilsigtet betjening, mens monteringen er i gang, skal du lade kontrollåsen på MB-N11 være i L -positionen (låst), indtil processen er fuldført.

 1. Fjern kontakthætten fra batteripakken.

  Opbevar kontakthætten på et sikkert sted.

 2. Fjern batterikammerdækslet fra bunden af kameraet, og anbring det i batterikammerdækslet på MB-N11.

  Hvis der er sat et batteri i kameraet, skal du fjerne det.

 3. Fastgør MB-N11 til kameraet.

  Drej monteringshjulet i retningen vist af F LOCK- pilen for at sikre batteripakken på plads.

Fjernelse af MB-N11

For at fjerne MB-N11 skal du slukke for kameraet og derefter løsne monteringshjulet ved at dreje det i den modsatte retning af pilen. Når du har fjernet MB-N11, skal du fjerne batterikammerdækslet fra batterikammerdækselholderen og sætte det tilbage på kameraet.

 • Sørg for at udskifte kontakthætten på MB-N11, når batteripakken ikke er i brug.

Indsættelse af batterier i MB-N11

MB-N11 kan bruges med op til to EN-EL15c genopladelige Li-ion-batterier. Før du isætter batterierne, skal du slukke for kameraet. For at forhindre utilsigtet betjening, mens batterierne udskiftes, skal du også lade kontrollåsen på MB-N11 være i L -positionen (låst), indtil udskiftningen er fuldført.

 1. Hold holderkammerlåsen trykket ned, skub holderkammerdækslet i den viste retning, og sving derefter låget åbent.

 2. Tryk batteriholderens lås i den viste retning, og fjern batteriholderen.

 3. Sæt batterierne i batteriholderen.

  Indsæt batterierne som vist. Batterilåsen klikker på plads, når batteriet i kammer A er sat helt ind.

 4. Indsæt batteriholderens terminaler-først.

  Brug bunden af batteriholderen til at trykke batteriholderens lås ned, og skub batteriholderen ind i kammerterminalerne - først. Låsen klikker tilbage på plads, når holderen er sat helt ind.

 5. Luk holderkammerdækslet og lås det ved at trykke og skubbe det i den viste retning.

Fjernelse af batterierne

Fjern holderen og fjern derefter batterierne som vist.

Udskiftning af batteri i kammer A

 • Batteriet i kammer A kan udskiftes uden at fjerne batteriholderen. Skub batteriet ind i kammeret, og stop, når låsen klikker på plads.

 • Batteriet kan fjernes ved at trykke på låsen som vist og skubbe batteriet ud af holderen.

Udskiftning af batterier under optagelse

Når to batterier er isat, kan du udskifte batteriet i kammer A uden at slukke for kameraet. Du kan finde dette nyttigt, når du bruger kameraet kontinuerligt i længere perioder. Pas på ikke at trykke på batteriholderens lås eller fjerne batteriholderen, mens du udskifter batterier.

Batteribestilling

 • Hvis du kun bruger ét batteri, kan det indsættes i begge kamre.
 • Når to batterier er isat, vil batteriet i kammer A blive brugt først. Kameraet skifter til batteriet i kammer B, når batteriet i kammer A er opbrugt.

Opladning af batterier ved hjælp af en opladnings-vekselstrømsadapter

Valgfri EH‑7P opladnings-vekselstrømsadaptere kan bruges til at oplade batterier, der er indsat i MB‑N11.

 1. Tilslut en EH‑7P opladnings-vekselstrømsadapter til opladningsstikket på MB‑N11.

  • Sluk kameraet. Batterierne oplades ikke, mens kameraet er tændt.
  • Batterier kan oplades i MB-N11, selv når pakken er fjernet fra kameraet. Sørg for at sætte kontakthætten på MB-N11, før du fortsætter.
 2. Sæt opladnings-vekselstrømsadapteren i en stikkontakt.

  • Batterierne oplades, mens kameraet er slukket.
  • LED-lampen for det batteri, der aktuelt oplades, lyser, mens opladningen er i gang. LED-lampen slukker, når opladningen er fuldført.

  • Den tid, der er nødvendig for at oplade to helt udtjente batterier, er omkring 5 timer og 30 minutter.
  • Hvis to batterier er isat, oplades batteriet i kammer B først.
  • Formen på EH-7P varierer med salgslandet eller -regionen.
 3. Når opladningen er fuldført, skal du afbryde opladnings-vekselstrømsadapteren og frakoble den fra MB-N11.

Opladning af batterier

 • EH‑7P oplader ikke batterierne, hvis den er tilsluttet kameraets USB port, mens MB-N11 er tilsluttet. Tilslut EH-7P til opladningsstikket på MB-N11.
 • EH‑7P kan kun bruges til at oplade EN-EL15c og EN-EL15b batterier. EN-EL15a- og EN-EL15-batterier kan ikke oplades med EH-7P. Brug en MH-25a batterioplader i stedet.
 • Hvis batteriet ikke kan oplades ved hjælp af opladnings-vekselstrømsadapteren, for eksempel fordi batteriet ikke er kompatibelt, eller batteripakkens temperatur er forhøjet, blinker LED-lampen hurtigt i 30 sekunder og slukker derefter.

Brug af en AC-opladningsadapter som strømkilde

Valgfri EH‑7P opladnings-vekselstrømsadaptere kan forsyne kameraet med strøm, mens det er tilsluttet MB‑N11's opladningsstik.

Strømforsyning

 • Opladnings-vekselstrømsadapteren forsyner kun kameraet med strøm, hvis et batteri er isat i et eller begge kammer A og B. EH-7P vil levere strøm, når EN-EL15c, EN-EL15b, EN-EL15a eller EN-EL15 batterier er isat.
 • Batterierne i batteripakken oplades ikke, mens kameraet får strøm fra en ekstern strømkilde. For mere information, se "'Strømlevering' Versus 'Opladning'" ( 0 'Strømlevering' Versus 'Opladning' ).
 1. Tilslut en EH‑7P opladnings-vekselstrømsadapter til MB‑N11's opladningsstik.

  Sluk kameraet, før du fortsætter.

 2. Sæt opladnings-vekselstrømsadapteren i en stikkontakt.

  Formen på EH-7P varierer med salgslandet eller -regionen.

 3. For at starte strømforsyningen til kameraet skal du tænde for kameraet og vælge [ Enable ] for [ USB power delivery ] i opsætningsmenuen.

 4. For at afslutte strømforsyningen til kameraet skal du afbryde opladnings-vekselstrømsadapteren og afbryde den fra MB-N11.

Brug af en valgfri vekselstrømsadapter og strømstik

Den valgfri EH-5d AC-adapter og EP-5B strømstik giver en konstant strømforsyning, når kameraet skal være tændt i længere perioder. Når du bruger adapteren med MB-N11, skal du indsætte EP-5B i kammer A, før du tilslutter den til EH-5d.

 • En EH‑5c eller EH‑5b kan bruges i stedet for EH-5d.
 • EP-5B kan kun indsættes i kammer A.
 • Efter tilslutning af EP-5B skal du åbne strømtilslutningsdækslet på MB-N11, placere strømtilslutningskablet, så det passerer gennem strømstikket, og luk holderkammerdækslet.
 • Det er ikke nødvendigt at indsætte et batteri i kammer B. Batterier i kammer B bruges ikke, mens kameraet får strøm fra en AC-adapter og strømstik.
 • Hvis EP-5B er isat, mens et batteri er isat i kammer B, oplades batteriet ikke, og EP-5B vil ikke forsyne kameraet med strøm, når en opladnings-vekselstrømsadapter er tilsluttet.

Kontrol af batteriniveauet i MB-N11

Når MB-N11 er tilsluttet, vises niveauet for det batteri, der i øjeblikket leverer strøm til kameraet, på optagedisplayet og kontrolpanelet, mens kameraet er tændt ( 0 Batteriniveau ).

 • Kammeret, der indeholder det batteri, der aktuelt er i brug, er angivet med et ikon ved siden af batteriniveauet i optagedisplayet.

 • Yderligere oplysninger, herunder batterialderen og det præcise batteriniveau, kan ses ved hjælp af punktet [ Batteriinfo ] i opsætningsmenuen.

Forholdsregler ved brug

Overhold følgende forholdsregler, når du bruger MB-N11.

 • Berøring af strøm-/signalkontakterne med metalgenstande kan forårsage kortslutning; udskift kontakthætten før opbevaring eller transport af batteripakken.
 • Adgangslampen til kameraets hukommelseskort lyser muligvis, når MB-N11 er tilsluttet eller fjernet fra kameraet.
 • Når du bruger kameraet med både MB-N11 og en valgfri FTZ monteringsadapter tilsluttet, skal du tilslutte stativer til stativbeslaget på enten objektivet eller MB-N11, ikke til stativbeslaget på FTZ .

  Linse

  MB-N11

  FTZ

 • MB-N11 er ikke udstyret med en afbryder. Brug kameraets afbryder til at tænde og slukke for kameraet.

Kameraadvarselsmeddelelser

Hvis kameraet viser en af følgende meddelelser, skal du følge de trin, der er beskrevet nedenfor.

 • Hvis kameraet viser meddelelsen [ Udløser deaktiveret. Genoplad batteriet. ], indsæt et ekstra batteri. Sluk kameraet, før du fortsætter, hvis det pågældende batteri er isat i kammer B, eller hvis der kun er ét batteri i holderen, og det er isat i kammer A.
 • Hvis kameraet viser meddelelsen [ Error. Tryk på udløserknappen for at nulstille. ], tryk på udløserknappen. Hvis problemet fortsætter eller opstår ofte, skal du kontakte en autoriseret Nikon servicerepræsentant.

Hvis holder-kammerdækslet løsnes

For at beskytte holderkammerdækslet mod beskadigelse kan det løsne sig, hvis der påføres kraft, mens det er åbent. Holderkammerdækslet kan genmonteres som vist.

 • Før du sætter dækslet til holderkammeret på igen, skal du skubbe dækslet, så hængslet er synligt.

specifikationer

Strømkilde

Op til to EN-EL15c genopladelige Li-ion-batterier *

EN-EL15b/EN-EL15a/EN-EL15 batterier kan også bruges, men bemærk, at antallet af billeder, der kan tages, eller længden af filmoptagelser, der kan optages på en enkelt opladning (batteriets holdbarhed) er mindre end med EN-EL15c.

Lade tid

Ca. 5 timer og 30 minutter

 • Tid, der kræves til at oplade to EN-EL15c-batterier ved hjælp af en EH-7P-opladnings-vekselstrømsadapter. Antager en omgivelsestemperatur på 25 °C (77 °F), og at batterierne er brugt op.
 • EN-EL15a- og EN-EL15-batterier kan ikke oplades med EH-7P. Brug en kompatibel batterioplader.
Opladningsstik

USB Type C. Kan kun bruges til at tilslutte EH‑7P AC-opladningsadapteren og ikke til at uploade billeder eller andre formål.

Driftstemperatur 0 °C–40 °C (+32 °F – 104 °F)
Dimensioner (B × H × D) Ca. 138,5 × 113,5 × 76 mm/5,5 × 4,5 × 3 tommer, eksklusive fremspring
Vægt
 • Ca. 455 g/1 lb 0,1 oz (med to EN-EL15c-batterier)
 • Ca. 295 g/10,5 oz (uden batterier)

Nikon forbeholder sig retten til at ændre udseendet, specifikationerne og ydeevnen af det produkt, der er beskrevet i denne vejledning, til enhver tid og uden forudgående varsel.

Lave omgivende temperaturer

Kameraet fungerer muligvis ikke ved lave temperaturer (ca. 10 °C/50 °F eller derunder), når det drives af delvist opladede batterier. I koldt vejr skal du oplade et sæt batterier før brug og opbevare et andet på et varmt sted, klar til at blive udskiftet efter behov. Når de er opvarmet, kan kolde batterier genvinde noget af deres ladning.

Batteriudholdenhed med en batteripakke

Tilslutning af en valgfri batteripakke med to fuldt opladede EN-EL15c-batterier øger antallet af optagelser og længden af filmoptagelser, der kan optages (batteriholdbarhed), med cirka 1,9 gange i forhold til den mængde, der kan optages med kameraet alene.

Tilslutning af et strømstik og lysnetadapter

Sluk kameraet, før du tilslutter et valgfrit strømstik og AC-adapter.

 1. Åbn dækslerne til batterikammeret ( q ) og strømstikket ( w ).

 2. Indsæt EP‑5B strømstikket.

  • Sørg for at indsætte stikket i den rigtige retning.
  • Brug stikket til at holde den orange batterilås trykket til den ene side, og skub stikket ind i batterikammeret, indtil låsen låser stikket på plads.
 3. Luk batterikammerdækslet.

  Placer strømtilslutningskablet, så det passerer gennem strømstikket, og luk batterikammerdækslet.

 4. Tilslut EH‑5d/EH‑5c/EH‑5b AC-adapteren til EP‑5B strømstikket.

  • Tilslut AC-adapterens strømkabel til AC-stikket på AC-adapteren ( e ).
  • Sæt DC-stikket i DC IN-stikket ( r ).
  • Et P ikon vises, når kameraet får strøm fra AC-adapteren og strømstikket.