Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

g6: Fremhæv Display

G -knap U A Brugerdefinerede indstillinger-menu

Vælg, om skygge skal bruges til at angive højlys (lyse områder af billedet) under filmoptagelse.

Vis mønster

For at aktivere fremhævningsvisningen skal du vælge [ Mønster 1 ] eller [ Mønster 2 ].

Mønster 1

Mønster 2

Fremhæv Display Threshold

Vælg den lysstyrke, der er nødvendig for at udløse filmfremhævningsvisningen. Jo lavere værdien er, desto større rækkevidde af lysstyrker vil blive vist som højlys. Hvis [ 255 ] er valgt, vil det fremhævede display kun vise områder, der er potentielt overeksponerede.

Fremhæv Display

Hvis både fremhævningsvisningen og fokus-peaking er aktiveret i manuel fokustilstand, vil kun fokus-peaking træde i kraft. For at se den fremhævede visning i manuel fokustilstand skal du vælge [ Fra ] for brugerdefineret indstilling d11 [ Fokus peaking ] > [ Peaking level ].