Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Før du kontakter kundesupport

Du kan muligvis løse eventuelle problemer med kameraet ved at følge nedenstående trin. Tjek denne liste, før du kontakter din forhandler eller Nikon autoriseret servicerepræsentant.

1

Tjek listen over almindelige problemer.

Almindelige problemer og løsninger er angivet i følgende afsnit:

2

Sluk kameraet og fjern batteriet, vent derefter cirka et minut, indsæt batteriet igen og tænd for kameraet.

Kameraet fortsætter muligvis med at skrive data til hukommelseskortet efter optagelsen. Vent mindst et minut, før du fjerner batteriet.

3

Søg på Nikon hjemmesider.

4

Kontakt en Nikon -autoriseret servicerepræsentant.

Gendannelse af standardindstillinger

  • Afhængigt af de aktuelle indstillinger kan nogle menupunkter og andre funktioner være utilgængelige. For at få adgang til menupunkter, der er nedtonet, eller funktioner, der ellers ikke er tilgængelige, skal du prøve at gendanne standardindstillingerne ved at bruge punktet [ Nulstil alle indstillinger ] i opsætningsmenuen.
  • Bemærk dog, at trådløse netværksprofiler, copyrightoplysninger og andre brugergenererede poster også nulstilles. Når de er nulstillet, kan indstillingerne ikke gendannes.