Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Software

Følgende Nikon software kan bruges med kameraet:

Computer software

Nikon computersoftware er tilgængelig fra Nikon Download Center. Tjek version og systemkrav, og sørg for at downloade den seneste version.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (kan købes): Fjernstyr kameraet fra en computer, og gem billeder direkte på computerens harddisk.
 • NX Tether : Bruges til tethered fotografering, når kameraet er tilsluttet en computer. Eksponering, hvidbalance og andre kameraindstillinger kan fjernjusteres ved hjælp af kontroller på computerskærmen.
 • NX Studio * : Se og rediger fotos og videoer optaget med Nikon digitalkameraer. NX Studio kan bruges til at finjustere filer i Nikon unikke NEF /NRW ( RAW )-format og konvertere dem til JPEG eller TIFF ( NEF / RAW -behandling). Det understøtter ikke kun NEF /NRW ( RAW )-billeder, men også JPEG og TIFF-billeder, der er taget med Nikon -digitalkameraer, til opgaver som redigering af tonekurver og forbedring af lysstyrke og kontrast.

  Eksisterende brugere skal være sikre på at downloade den nyeste version, da tidligere versioner muligvis ikke kan downloade billeder fra kameraet eller åbne NEF ( RAW ) billeder.

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility er påkrævet, hvis kameraet skal tilsluttes et netværk. Par kameraet med computeren, og download billeder via Wi-Fi.
 • Webcam Utility : Webcam Utility lader dig bruge dit kamera som et webcam, når det er tilsluttet computeren via USB . Kameraet vises som " Webcam Utility " i webkonferenceapps. Hvis du vælger " Webcam Utility ", konverteres kameraet til et webcam. For oplysninger om kompatible kameraer, systemkrav og brug af Webcam Utility samt om de forholdsregler, der skal overholdes under brug, se Webcam Utility siden i Nikon Download Center.
Smartphone (tablet) apps

Smartphone (tablet) apps er tilgængelige fra Apple App Store ® og Google Play ™. Besøg Nikon websted for at få de seneste oplysninger om vores apps.

 • SnapBridge : Download fotos og videoer fra kameraet til din smartenhed via en trådløs forbindelse.
 • NX MobileAir (tilbyder køb i app): Importer billeder fra et kamera, der er tilsluttet din smartenhed via USB , og upload dem trådløst til en FTP-server.

  Understøttede funktioner og operativsystemer varierer efter land og region.