Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Meddelelser

 • Ingen del af manualerne, der følger med dette produkt, må gengives, transmitteres, transskriberes, lagres i et genfindingssystem eller oversættes til noget sprog i nogen form, på nogen måde, uden Nikon forudgående skriftlige tilladelse.
 • Nikon forbeholder sig retten til at ændre udseendet og specifikationerne af hardwaren og softwaren, der er beskrevet i disse vejledninger, når som helst og uden forudgående varsel.
 • Nikon kan ikke holdes ansvarlig for skader som følge af brugen af dette produkt.
 • Selvom der er gjort alt for at sikre, at oplysningerne i disse manualer er nøjagtige og fuldstændige, ville vi sætte pris på, hvis du gjorde Nikon repræsentanten i dit område opmærksom på eventuelle fejl eller udeladelser (adresse angives separat).
Meddelelse om forbud mod kopiering eller reproduktion

Bemærk, at blot det at være i besiddelse af materiale, der er blevet digitalt kopieret eller gengivet ved hjælp af en scanner, digitalkamera eller anden enhed, kan være strafbart ved lov.

 • Genstande, der ved lov er forbudt at blive kopieret eller reproduceret

  Kopier eller reproducer ikke papirpenge, mønter, værdipapirer, statsobligationer eller lokale statsobligationer, heller ikke selvom sådanne kopier eller reproduktioner er stemplet med "Sample".

  Kopiering eller reproduktion af papirpenge, mønter eller værdipapirer, der cirkuleres i et fremmed land, er forbudt.

  Medmindre regeringens forudgående tilladelse er indhentet, er kopiering eller reproduktion af ubrugte frimærker eller postkort udstedt af regeringen forbudt.

  Kopiering eller reproduktion af frimærker udstedt af regeringen og af bekræftede dokumenter, der er fastsat ved lov, er forbudt.

 • Advarsler om visse kopier og reproduktioner

  Regeringen har udstedt advarsler om kopier eller reproduktioner af værdipapirer udstedt af private virksomheder (aktier, regninger, checks, gavekort osv.), pendlerkort eller kuponbilletter, undtagen når et minimum af nødvendige kopier skal leveres til erhvervsbrug af en virksomhed. Du må heller ikke kopiere eller gengive pas udstedt af regeringen, licenser udstedt af offentlige myndigheder og private grupper, ID-kort og billetter, såsom kort og måltidskuponer.

 • Overhold copyright-meddelelser

  I henhold til loven om ophavsret må fotografier eller optagelser af ophavsretligt beskyttede værker lavet med kameraet ikke bruges uden tilladelse fra indehaveren af ophavsretten. Undtagelser gælder for personlig brug, men bemærk, at selv personlig brug kan være begrænset i tilfælde af fotografier eller optagelser af udstillinger eller liveoptrædener.

Brug kun elektronisk tilbehør fra Nikon

Nikon kameraer er designet til de højeste standarder og inkluderer komplekse elektroniske kredsløb. Kun elektronisk tilbehør fra Nikon mærket (inklusive linser, opladere, batterier, vekselstrømsadaptere og flashtilbehør), der er certificeret af Nikon specifikt til brug med dette Nikon digitalkamera, er udviklet og dokumenteret til at fungere inden for drifts- og sikkerhedskravene for dette elektroniske kredsløb.

Brug af elektronisk tilbehør, der ikke er fra Nikon , kan beskadige kameraet og kan gøre din Nikon garanti ugyldig. Brug af genopladelige Li-ion-batterier fra tredjeparter, der ikke bærer Nikon holografiske forsegling vist til højre, kan forstyrre normal drift af kameraet eller resultere i, at batterierne overophedes, antændes, brister eller lækker.

Kontakt en lokal autoriseret Nikon forhandler for at få flere oplysninger om Nikon tilbehør.

Før du tager vigtige billeder

Inden du tager billeder ved vigtige lejligheder (såsom ved bryllupper eller før du tager kameraet med på tur), skal du tage et testbillede for at sikre, at kameraet fungerer normalt. Nikon kan ikke holdes ansvarlig for skader eller tabt fortjeneste, der kan skyldes produktfejl.

Livslang læring

Som en del af Nikon "Life-Long Learning" forpligtelse til løbende produktsupport og uddannelse, er løbende opdateret information tilgængelig online på følgende websteder:

Besøg disse websteder for at holde dig ajour med den seneste produktinformation, tips, svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ) og generelle råd om digital billedbehandling og fotografering. Yderligere oplysninger kan være tilgængelige fra Nikon repræsentanten i dit område. Se følgende URL for kontaktoplysninger: https://imaging.nikon.com/