Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Flash-info for fjernenheder

Kameraet kan vise blitzinfo for en SB-5000 eller SB-500 flashenhed monteret på kameraets tilbehørssko og konfigureret som en masterflash til optisk AWL , såvel som for fjernflashenheder styret via radio AWL ved hjælp af en WR-R10 . For at se flashoplysninger skal du trykke på DISP- knappen i fototilstand ( 0 DISP- knappen ).

Blitzkontroltilstand vises

Gruppe Flash

 1. Flash-klar-indikator 1
 2. Fjernbetjening af blitz ( 0 fjernbetjening af blitz )

  FP-indikator ( 0 e1: Flash Sync Speed )

 3. Kanal 2 ( 0 Etablering af en trådløs forbindelse , gruppeflash )
 1. Link mode 3 ( 0 Link Mode )
 2. Gruppeblitzkontroltilstand 4

  Gruppeflashtilstand ( 0 gruppeblitz , gruppeblitz )

  Flashkompensation/flashniveau (output; 0 gruppeblitz , gruppeblitz )

 3. Fjernbetjent flashkontroltilstand 2 ( 0 trådløse flashindstillinger )

Hurtig trådløs kontrol

Gentagelse af fjernbetjening

Vises i radio AWL , når alle flashenheder er klar.

Optisk AWL er angivet med Y , radio AWL med Z , fælles optisk og radio AWL med begge ikoner sammen. Optisk AWL kanal for fælles optisk og radio- AWL vises kun, når SB-500 bruges som masterflash.

Vises kun, når der bruges radio AWL eller fælles optisk og radio AWL .

Ikoner vises kun for hver gruppe, når der bruges fælles optisk og radio- AWL .

Flashinfo og kameraindstillinger

Flashinformationsdisplayet viser udvalgte kameraindstillinger, herunder optagetilstand, lukkerhastighed, blænde og ISO-følsomhed.

i knappen

Blitzindstillinger kan ændres ved at trykke på i -knappen i flashinfo-displayet. De tilgængelige muligheder varierer med flashenheden og de valgte indstillinger. Du kan også teste flashen.