Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Indstil Picture Control

G -knap U C fotooptagelsesmenu

Vælg billedbehandlingsmuligheder (“ Picture Control ”) for nye fotos i henhold til scenen eller din kreative hensigt. For mere information, se " i menuen" under "Indstil Picture Control " ( 0 Indstil Picture Control ).

Ændring af billedkontroller fra menuerne

Eksisterende forudindstillede eller brugerdefinerede Picture Controls kan ændres, så de passer til scenen eller brugerens kreative hensigt.

 1. Vælg en Picture Control .

  Fremhæv den ønskede Picture Control i Picture Control -listen, og tryk på 2 .

 2. Rediger den valgte Picture Control .

  • Tryk på 1 eller 3 for at fremhæve den ønskede indstilling ( 0 Picture Control Settings ). Tryk på 4 eller 2 for at vælge en værdi i trin på 1, eller drej underkommandohjulet for at vælge en værdi i trin på 0,25.
  • De tilgængelige muligheder varierer med den valgte Picture Control .
  • For hurtigt at justere niveauer for afbalanceret [ Sharpening ], [ Mid-range skarphed ] og [ Clarity ], skal du markere [ Hurtig skarp ] og trykke på 4 eller 2 .
  • Tryk på O knappen for at opgive ændringer og starte forfra fra standardindstillingerne.

 3. Gem ændringer og afslut.

  Tryk på J for at gemme ændringer.

i menuen

 • For at vælge Picture Controls i menuen i skal du fremhæve [ Set Picture Control ] og trykke på J .
 • Tryk på 4 og 2 for at vælge en Picture Control , og tryk på 3 for at få vist Picture Control indstillinger. Effekten af eventuelle ændringer kan ses på displayet.

Administrer Picture Control

Ændringer af eksisterende Picture Controls kan gemmes ved at bruge punktet [ Manage Picture Control ] i foto- eller filmoptagelsesmenuen, hvilket skaber brugerdefinerede Picture Controls, der derefter kan kopieres til et hukommelseskort og bruges i kompatibel software eller deles mellem kameraer af samme model .