Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Tilslutning til netværk ved hjælp af WT-7

WT-7

Når den er tilsluttet kameraet, kan den valgfrie WT-7 trådløse sender bruges til at oprette forbindelse til computere, ftp-servere eller andre enheder via Ethernet eller trådløse netværk.

Før du tilslutter WT-7

  • Før du tilslutter WT-7, skal du bekræfte, at firmwaren til kameraet og WT-7 er blevet opdateret til de seneste versioner.
  • Besøg Nikon websted for din region for at få flere oplysninger ( 0 Life-Long Learning ).

Hvad WT-7 kan gøre for dig

Ved at bruge WT-7 kan du:

Upload eksisterende billeder og film til en ftp-server eller computer

Ikke alene kan du kopiere billeder til computere (billedoverførselstilstand), du kan også uploade dem til ftp-servere (ftp-overførselstilstand). Billeder kan uploades efterhånden som de tages.

Styr kameraet, og tag billeder eksternt fra en computer

Installation af Camera Control Pro 2 (tilgængelig separat) på en netværkscomputer giver dig fuld kontrol over kameraindstillinger og lader dig tage billeder eksternt og gemme dem direkte på computerens harddisk (kamerakontroltilstand).

Styr kameraet, og tag billeder eksternt fra en webbrowser

Ved hjælp af en webbrowser kan du styre kameraet fra netværkscomputere og smartenheder til fjernbetjening, der ikke kræver nogen dedikeret app eller computersoftware (http-servertilstand).

Tilslutning ved hjælp af WT-7

Tilslut WT-7 med det USB kabel, der fulgte med kameraet.

Tænd for senderen, og vælg [ Trådløs sender (WT-7) ] > [ Trådløs sender ] > [ Brug ] i kameraets opsætningsmenu.

  • For information om tilslutning til netværk ved hjælp af en WT-7 trådløs sender, se manualen, der fulgte med WT-7.

Menumuligheder for WT-7

Alle menumuligheder for WT-7 kan findes i opsætningsmenuen under [ Trådløs sender (WT-7) ]. For mere information, se manualen, der fulgte med WT-7.