Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Muligheder for trådløs fjernbetjening (WR).

G -knap U B opsætningsmenu

Juster status LED- og linktilstandsindstillinger for valgfrie WR-R10 trådløse fjernbetjeninger. Du kan også vælge en forbindelsestilstand for tilslutning til valgfri radiostyrede flashenheder, der understøtter avanceret trådløs belysning.

LED lampe

Aktiver eller deaktiver status-LED'erne på en WR-R10 trådløs fjernbetjening monteret på kameraet. For mere information, se dokumentationen, der fulgte med den trådløse fjernbetjening.

Link-tilstand

Vælg en forbindelsestilstand til WR-R10 trådløse fjernbetjeninger monteret på andre kameraer eller radiostyrede flashenheder, der understøtter avanceret trådløs belysning. Sørg for, at den samme tilstand er valgt for de andre enheder.

Mulighed Beskrivelse
[ Parring ]

Kameraet forbinder kun til enheder, som det tidligere er blevet parret med. Tryk på parringsknappen på den trådløse fjernbetjening, der er tilsluttet kameraet, for at parre det med andre enheder.

  • Da kameraet ikke kommunikerer med enheder, som det ikke er blevet parret med, kan denne mulighed bruges til at forhindre signalinterferens fra andre enheder i nærheden.
  • Da hver enhed skal parres separat, anbefales PIN-kode, når der oprettes forbindelse til et stort antal enheder.
[ PIN ]

Kommunikation deles mellem alle enheder med den samme firecifrede PIN-kode. Tilslut ved hjælp af en firecifret PIN-kode. Tryk på 4 eller 2 for at fremhæve cifre, og tryk på 1 eller 3 for at ændre. Tryk på J for at indtaste og vise den valgte PIN-kode.

  • Denne mulighed er et godt valg til fotografering med et stort antal eksterne enheder.
  • Hvis der er flere kameraer til stede, som deler den samme PIN-kode, vil flashenhederne alene være under kontrol af det kamera, der forbinder først, hvilket forhindrer alle andre kameraer i at oprette forbindelse (LED'erne på de trådløse fjernbetjeninger, der er tilsluttet de berørte kameraer, blinker) .

  • Uanset hvilken indstilling der er valgt for [ Link mode ], vil signaler fra parrede trådløse fjernbetjeninger altid blive modtaget af WR-R10 . Brugere af den trådløse WR-1 fjernbetjening skal vælge parring som WR-1 link-tilstand.

WR-R10 trådløs fjernbetjening

Sørg for, at firmwaren til WR-R10 er blevet opdateret til den seneste version (version 3.0 eller nyere). Se Nikon websted for dit område for at få oplysninger om firmwareopdateringer.