Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Image Dust Off Ref Foto

G -knap U B opsætningsmenu

Indhent referencedata for indstillingen Image Dust Off i NX Studio . Image Dust Off behandler NEF ( RAW )-billeder for at afbøde effekter forårsaget af støv, der klæber foran kameraets billedsensor. For mere information henvises til NX Studio onlinehjælp.

Indhentning af billedstøvreferencedata

 1. Vælg en startmulighed.

  • Fremhæv [ Start ], og tryk på J for straks at få vist dialogboksen [ Image Dust Off ref foto ].

  • Fremhæv [ Rengør sensor og start derefter ] og tryk på J for at rense billedsensoren før start. Dialogboksen [ Image Dust Off ref foto ] vises, når billedsensorrensningen er fuldført.

  • Tryk på G for at afslutte uden at hente Image Dust Off referencedata.
 2. Med objektivet omkring ti centimeter (fire tommer) fra en veloplyst hvid genstand uden karakteristika, indramme objektet, så det fylder skærmen, og tryk derefter udløserknappen halvt ned.

  • I autofokustilstand indstilles fokus automatisk til uendelig.
  • I manuel fokustilstand skal du indstille fokus til uendeligt manuelt.
 3. Tryk udløserknappen helt ned for at hente Image Dust Off referencedata.

  • Skærmen slukker, når der trykkes på udløserknappen.
  • Hvis referenceobjektet er for lyst eller for mørkt, er kameraet muligvis ikke i stand til at hente Image Dust Off referencedata, og der vises en meddelelse, og kameraet vender tilbage til displayet vist i trin 1. Vælg et andet referenceobjekt, og tryk på udløseren -slip knappen igen.

Rengøring af billedsensor

Dust off referencedata, der er optaget før billedsensorrensning udføres, kan ikke bruges med billeder taget efter billedsensorrensning er udført. Vælg kun [ Clean sensor and then start ] hvis referencedataene for Image Dust Off ikke vil blive brugt med eksisterende fotografier.

Indhentning af billedstøvreferencedata

 • Et objektiv i FX -format med en brændvidde på mindst 50 mm anbefales.
 • Når du bruger et zoomobjektiv, skal du zoome helt ind.
 • De samme referencedata kan bruges til fotografier taget med forskellige objektiver eller med forskellige blændeåbninger.
 • Indstillingen NX Studio Image Dust Off kan ikke bruges med NEF ( RAW )-billeder, der er optaget med en billedstørrelse på [ Mellem ] eller [ Små ].
 • Referencebilleder kan ikke ses med computerens billedbehandlingssoftware.
 • Et gittermønster vises, når referencebilleder vises på kameraet.