Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

ISO-følsomhedsindstillinger

G -knap U C fotooptagelsesmenu

Juster ISO-følsomhedsindstillinger for fotografier.

Mulighed Beskrivelse
[ ISO-følsomhed ]
 • Vælg mellem følgende indstillinger.

  Z 7II : Vælg mellem indstillinger på ISO 64 til 25600; Kameraet understøtter også indstillinger under ISO 64 med omkring 0,3, 0,5, 0,7 og 1 EV (ækvivalent med ISO 32) og over ISO 25600 med omkring 0,3, 0,5, 0,7, 1 og 2 EV (ækvivalent med ISO 102400).

  Z 6II : Vælg mellem indstillinger på ISO 100 til 51200; Kameraet understøtter også indstillinger under ISO 100 med omkring 0,3, 0,5, 0,7 og 1 EV (ækvivalent med ISO 50) og over ISO 51200 med omkring 0,3, 0,5, 0,7, 1 og 2 EV (ækvivalent med ISO 204800).

 • b tilbyder en ISO AUTO-indstilling.
[ Automatisk ISO-følsomhedskontrol ]

Fremhæv [ Til ] og tryk på J for at aktivere automatisk ISO-følsomhedskontrol. Hvis [ Fra ] er valgt, forbliver [ ISO-følsomhed ] fast på den værdi, som brugeren har valgt. Følgende muligheder er tilgængelige, når [ Til ] er valgt.

 • [ Maksimal følsomhed ]: Vælg en øvre grænse for ISO-følsomhed for at forhindre, at den hæves for højt.
 • [ Maksimal følsomhed med c ]: Vælg den øvre ISO-følsomhedsgrænse for billeder taget med en valgfri flashenhed.
 • [ Min. lukkerhastighed ]: Vælg den lukkerhastighed, under hvilken den automatiske ISO-følsomhedskontrol skal aktiveres for at forhindre undereksponering i tilstandene P og A. Hvis [ Auto ] er valgt, vil kameraet vælge den mindste lukkerhastighed baseret på objektivets brændvidde. For eksempel vil kameraet automatisk vælge hurtigere minimumslukkertider for at forhindre sløring forårsaget af kamerarystelser, når et langt objektiv er monteret.

  • For at se valgmuligheder for automatisk lukkerhastighed skal du fremhæve [ Auto ] og trykke på 2 . Automatisk lukkerhastighedsvalg kan finjusteres ved at vælge hurtigere eller langsommere minimumsværdier. Hurtigere indstillinger kan bruges til at reducere sløring ved fotografering af motiver i hurtig bevægelse.
  • Lukkerhastigheder kan falde til under det valgte minimum, hvis optimal eksponering ikke kan opnås ved den ISO-følsomhed, der er valgt for [ Maksimal følsomhed ].