Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Bærbare opladere (Power Banks)

Bærbare opladere kan bruges til at drive kameraet eller oplade kameraets batteri. Følgende tabel viser de bærbare opladere, der er blevet testet og godkendt til brug, sammen med det omtrentlige antal billeder, der kan tages med, og det omtrentlige antal gange kameraets batteri kan oplades med hver enhed.

Fabrikant Model nummer Antal skud 1 Antal afgifter 2
Anker PowerCore+ 26800 PD 45W

Z 7II: ca. 1930

Z 6II: ca. 1840

Ca. 3

Camera and Imaging Products Association (CIPA) standard. [ Kun søger ] valgt til skærmtilstand. Målt ved 23 °C/73,4 °F (±2 °C/3,6 °F) med et NIKKOR Z 24–70 mm f/4 S-objektiv og et SONY CEB-G128-hukommelseskort under følgende testforhold: ét billede taget som standard indstillinger hver 30 s. "Antallet af billeder" er antallet af billeder, der kan tages ved hjælp af en fuldt opladet bærbar oplader til at forsyne et kamera med et fuldt opladet batteri (EN-EL15c).

Antallet af gange, kameraets batteri (EN-EL15c) kan oplades fuldt op med en bærbar oplader ved fuld opladning.

  • De eneste batterier, der kan oplades fra bærbare opladere, er EN‑EL15c og EN‑EL15b.
  • Se dokumentationen, der følger med den bærbare oplader, for oplysninger om brug.
  • Brug et USB kabel med to Type C-stik, der følger med den bærbare oplader, når du bruger enheden til at forsyne kameraet med strøm eller oplade kameraets batteri.
  • Opdateret information om bærbare opladere er tilgængelig på producenternes hjemmeside. Tilgængeligheden kan variere alt efter land eller område.