Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Funktioner tilgængelige med "C"-firmwareversion 1.50

Ny " USB " mulighed

En [ USB ]-indstilling er blevet tilføjet til opsætningsmenuen. Med denne tilføjelse kan en iPhone , der kører NX MobileAir smartphone-appen, nu importere billeder fra et kamera tilsluttet via et USB kabel.

 • Vælg [ MTP/PTP ], når du opretter forbindelse til computere eller Android -enheder.
 • Vælg kun [ iPhone ], når du forbinder til iPhones via et tredjeparts USB-C til Lightning-kabel for at bruge NX MobileAir (for information om kompatible USB-C til Lightning-kabler, se onlinehjælpen til NX MobileAir ).
 • Uanset om kameraet er tilsluttet en iPhone eller ej, vil valg af [ iPhone ] deaktivere funktionerne nedenfor. For at få adgang til disse funktioner skal du vælge [ MTP/PTP ].

  • indbyggede kameranetværksfunktioner
  • punktet [ Trådløs fjernbetjening (ML-L7) optioner ] i opsætningsmenuen
  • strømforsyning til kameraet eller opladning af batteriet via USB (du vil heller ikke være i stand til at forsyne kameraet med strøm eller oplade batteriet ved hjælp af en valgfri opladnings-vekselstrømsadapter)
 • NX MobileAir appen er tilgængelig fra Apple App Store og Google Play .

Nyt valgfrit fjernbetjeningsgreb

Kameraet understøtter nu det valgfrie MC-N10 fjernbetjeningsgreb. Når den er tilsluttet kameraet, kan MC-N10 bruges til opgaver som filmoptagelse, fotografering og justering af kameraindstillinger.

 • MC-N10 er udstyret med en roset til fastgørelse til tredjeparts kameraudstyr. Med MC-N10 monteret på tredjeparts kameraudstyr via en ARRI-kompatibel rosetadapter, kan du holde motiver i bevægelse i fokus, mens du panorerer kameraet for at spore deres bevægelse, eller bruge dets bekvemt placerede kontroller til at justere indstillinger såsom eksponering og hvidbalance uden at røre ved kameraet.
 • For mere information om MC-N10 , se dokumentationen tilgængelig fra Nikon Download Center.

  https://downloadcenter.nikonimglib.com/