Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

f5: Tilpas kommandohjul

G -knap U A Brugerdefinerede indstillinger-menu

Tilpas betjeningen af hoved- og underkommandohjulene.

  • De valgte indstillinger gælder også for kommandohjulene på valgfri MB-N11 strømbatteripakker.

Omvendt rotation

Vend omdrejningsretningen af kommandohjulene for udvalgte handlinger.

  • Fremhæv [ Eksponeringskompensation ] eller [ Lukkertid/blænde ] og tryk på 2 for at vælge ( M ) eller fravælge ( U ).
  • Tryk på J for at gemme ændringer og afslutte.

Skift Hoved/Sub

Vend rollerne for hoved- og underkommandohjulene om.

Mulighed Beskrivelse
[ Eksponeringsindstilling ] Hvis [ Til ] er valgt, vil hovedkommandohjulet styre blænde og underkommandohjulets lukkerhastighed. Hvis [ On (Mode A) ] er valgt, vil hovedkommandohjulet kun blive brugt til at indstille blænde i tilstand A.
[ Autofokusindstilling ] Hvis [ Til ] er valgt, og [ Fokustilstand/AF-områdetilstand ] er blevet tildelt en kontrol ved hjælp af brugerdefineret indstilling f2 [ Brugerdefinerede kontroller ], kan du vælge AF-områdetilstand ved at holde knappen nede og dreje hovedkommandohjulet og fokustilstand ved at holde kontrollen nede og dreje på det underordnede kommandohjul.

Menuer og afspilning

Vælg de roller, som multivælgeren og kommandohjulene spiller under afspilning og menunavigation.

Mulighed Beskrivelse
[ Til ]

Afspilning :

  • Hovedkommandohjulet kan bruges til at vælge det billede, der vises under fuldskærmsvisning. Underkommandodrejeknappen kan bruges til at springe frem eller tilbage i overensstemmelse med den indstilling, der er valgt for [ Sub-dial frame advance ].
  • Under afspilning af miniaturebilleder kan hovedkommandohjulet bruges til at fremhæve miniaturebilleder og underkommandohjulet til at bladre op eller ned.

Menuer * :

Brug hovedkommandohjulet til at fremhæve menupunkter. Drejning af underkommandohjulet til højre viser undermenuen for den fremhævede indstilling. Drejning til venstre viser den forrige menu.

2 [ Til (billedgennemgang ekskluderet) ] Med hensyn til [ On ] bortset fra at kommandohjulene ikke kan bruges til afspilning under billedgennemgang.
[ Fra ] Brug multivælgeren til at vælge det billede, der vises under fuldskærmsvisning eller til at fremhæve billeder eller menupunkter.

Underkommandohjulet kan ikke bruges til at vælge fremhævede elementer. Tryk på J eller 2 for at vælge fremhævede elementer.

Sub-Dial Frame Advance

Vælg det antal billeder, der kan springes over, ved at dreje det underordnede kommandohjul under afspilning på fuld skærm. Denne indstilling træder kun i kraft, når [ Til ] eller [ Til (ekskluderet billedgennemgang) ] er valgt for [ Menuer og afspilning ].

Mulighed Beskrivelse
[ 10 billeder ] Spring 10 billeder frem eller tilbage ad gangen.
[ 50 billeder ] Spring 50 billeder frem eller tilbage ad gangen.
c [ Bedømmelse ] Spring til næste eller forrige billeder med den valgte vurdering. For at vælge vurderingen skal du fremhæve [ Rating ] og trykke på 2 .
P [ Beskyt ] Spring til næste eller forrige beskyttede billede.
C [ Kun stillbilleder ] Gå til næste eller forrige billede.
1 [ Kun film ] Spring til næste eller forrige film.
u [ Mappe ] Drej underkommandohjulet for at vælge en mappe.