Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Flash-tilstande

Brug punktet [ Blitztilstand ] i fotooptagelsesmenuen til at vælge den effekt, der frembringes af blitzen. De tilgængelige muligheder varierer med optagetilstanden.

Mulighed Beskrivelse Tilgængelig i
I [ Fyld flash ]
(synkronisering med frontgardin)
Denne tilstand anbefales i de fleste situationer. I tilstandene P og A indstilles lukkerhastigheden automatisk til værdier mellem 1/200 s (eller 1/8000 s med automatisk FP højhastighedssynkronisering) og 1/60 s . b , P , S , A , M
J [ Reduktion af røde øjne ]

Bruges til portrætter. Lampen til reduktion af røde øjne på kameraet eller flashenheden lyser, før flashen udløses, hvilket reducerer "røde øjne".

  • Der kræves en flashenhed med reduktion af røde øjne.
  • De ønskede resultater opnås muligvis ikke, hvis motivet eller kameraet bevæger sig, før lukkeren udløses (denne indstilling anbefales ikke med motiver i bevægelse eller i andre situationer, der kræver en hurtig lukkerrespons).
b , P , S , A , M
L [ Langsom synkronisering ] (Langsom synkronisering)

Med hensyn til "udfyldningsflash", bortset fra at lukkerhastigheden sænkes automatisk for at fange baggrundslys om natten eller under svagt lys.

  • Bemærk, at billeder kan være tilbøjelige til at blive slørede på grund af kamerarystelser ved langsomme lukkerhastigheder.
  • Det anbefales at bruge et stativ.
P , A
K [ Langsom synkronisering + røde øjne ]
(reduktion af røde øjne med langsom synkronisering)

Bruges til at inkludere baggrundsbelysning i portrætter. Rødøjereduktion kombineres med langsomme lukkertider for at fange baggrundslys om natten eller under svagt lys.

  • Bemærk, at billeder kan være tilbøjelige til at blive slørede på grund af kamerarystelser ved langsomme lukkerhastigheder.
  • Det anbefales at bruge et stativ.
P , A
M [ Synkronisering af baggardin ]

Blitzen udløses lige før lukkeren lukker, hvilket skaber effekten af en lysstrøm bag lyskilder i bevægelse.

  • Hvis du vælger P eller A efter at have valgt denne indstilling, indstilles blitztilstanden til langsom synkronisering.
  • Bemærk, at billeder kan være tilbøjelige til at blive slørede på grund af kamerarystelser ved langsomme lukkerhastigheder.
  • Det anbefales at bruge et stativ.
P , S , A , M
s [ Blink fra ] Blitzen udløses ikke. b , P , S , A , M

Studio Strobe belysning

Synkronisering med baggardin kan ikke bruges med studieflashsystemer, da den korrekte synkronisering ikke kan opnås.