Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

f3: OK-knap

G -knap U A Brugerdefinerede indstillinger-menu

Vælg den rolle, der er tildelt J -knappen i fototilstand og under afspilning.

Optagetilstand

Uanset den valgte indstilling, når [ Auto-område-AF ], [ Auto-område-AF (mennesker) ] eller [ Auto-område-AF (dyr) ] er valgt til AF-område-tilstand, fungerer knappen kun til at starte motiv- sporings-AF ( 0 motivsporings-AF ).

Rolle Beskrivelse
K [ Vælg midterste fokuspunkt ] Ved at trykke på J vælges det midterste fokuspunkt.
p [ Zoom til/fra ] Tryk på J for at zoome ind på området omkring det aktuelle fokuspunkt. Tryk på J igen for at vende tilbage til det forrige display. For at vælge zoomforholdet skal du fremhæve [ Zoom til/fra ] og trykke på 2 .
[ Ingen ] Et tryk på J under optagelse har ingen effekt.

Afspilningstilstand

Uanset hvilken indstilling der er valgt, starter filmafspilning ved at trykke på J , når en film vises i fuld skærm.

Rolle Beskrivelse
n [ Thumbnail til/fra ] Tryk på J for at skifte mellem fuldskærms- og 4-, 9- eller 72-billedes miniatureafspilning.
o [ Se histogrammer ] Et histogram vises, mens der trykkes på J knappen. Histogramvisningen er tilgængelig i både fuldskærms- og miniatureafspilning.
p [ Zoom til/fra ]

Tryk på J for at zoome ind på området omkring det aktive fokuspunkt. Tryk på J igen for at vende tilbage til det forrige display.

  • For at vælge zoomforholdet skal du fremhæve [ Zoom til/fra ] og trykke på 2 .
  • Zoom er tilgængelig i både fuldskærms- og miniatureafspilning.
u [ Vælg slot og mappe ] Tryk på J for at få vist dialogboksen [ Vælg plads og mappe ], hvor du derefter kan vælge en plads og mappe til afspilning.