Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Tidskode

G -knap U 1 filmoptagemenu

Vælg, om du vil optage tidskoder, der giver time, minut, sekund og billednummer for hvert billede, når du optager film. Tidskoder er kun tilgængelige med film optaget i MOV-format.

Mulighed Beskrivelse
[ Optag tidskoder ]
  • [ Til ]: Optag tidskoder. Tidskoden vises i optagedisplayet.
  • [ Til (med HDMI udgang) ]: Tidskoder vil blive inkluderet i optagelser, der er gemt på eksterne optagere, der er tilsluttet kameraet via et HDMI kabel. Kameraet understøtter Atomos SHOGUN , NINJA og SUMO -serien Monitor-optagere.
  • [ Fra ]: Tidskoder optages ikke.
[ Optællingsmetode ]
  • [ Record run ]: Tidskoder øges kun, mens optagelsen er i gang.
  • [ Frit løb ]: Tidskoder øges kontinuerligt. Tidskoder fortsætter med at blive øget, mens kameraet er slukket.
[ Tidskode oprindelse ]
  • [ Nulstil ]: Nulstil tidskoden til 00:00:00.00.
  • [ Indtast manuelt ]: Indtast time-, minut-, sekund- og billednummer manuelt.
  • [ Aktuel tid ]: Indstil tidskoden til det aktuelle klokkeslæt som rapporteret af kamerauret. Inden du fortsætter, skal du vælge [ Tidszone og dato ] i opsætningsmenuen og sikre dig, at kameraets ur er indstillet til det korrekte klokkeslæt og dato.
[ Dropramme ] Vælg [ Til ] for at kompensere for uoverensstemmelser mellem antal billeder og den faktiske optagetid ved billedhastigheder på 30 og 60 fps.

HDMI -enheder

Hvis du vælger [ Til (med HDMI udgang) ] for [ Optag tidskoder ] kan det forstyrre optagelserne til HDMI enheder.