Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Flimmerreduktion optagelse

G -knap U C fotooptagelsesmenu

Når [ Til ] er valgt, skal du reducere virkningerne af flimmer fra lyskilder som lysstofrør eller kviksølvdamplamper.

 • Flimmer kan forårsage ujævn eksponering eller (i billeder taget i kontinuerlig udløsertilstande) inkonsekvent eksponering eller farve.
 • Bemærk, at billedhastigheden for burst-optagelse kan falde eller blive uregelmæssig, når [ Til ] er valgt.

Flimmerreduktion optagelse i fotooptagelsesmenuen

 • Afhængigt af lyskilden kan flimmerreduktion forsinke lukkerresponsen en smule.
 • Flimmerreduktion kan registrere flimmer ved 100 og 120 Hz (tilknyttet henholdsvis vekselstrømsforsyninger på 50 og 60 Hz). De ønskede resultater opnås muligvis ikke, hvis strømforsyningens frekvens ændres under burst-fotografering.
 • Flimmer registreres muligvis ikke, eller de ønskede resultater opnås muligvis ikke afhængigt af lyskilden og optageforholdene, for eksempel med scener, der er stærkt oplyste eller har mørk baggrund.
 • De ønskede resultater opnås muligvis heller ikke med dekorative lysdisplays og anden ikke-standard belysning.

[ Flicker Reduction Shooting ] i fotooptagelsesmenuen: Begrænsninger

Elementet [ Flicker reduction shooting ] i fotooptagelsesmenuen træder ikke i kraft under nogle forhold, herunder når:

 • [ Kontinuerlig H (udvidet) ] er valgt til udløsertilstand
 • [ Til ] er valgt for [ Støjsvag fotografering ] i fotooptagelsesmenuen
 • [ Til ] er valgt for [ Stille fotografering ] i den respektive undermenu under interval-timerfotografering, time-lapse-filmoptagelse eller fokusskift
 • HDR er aktiveret
 • Eksponeringsforsinkelse er aktiveret