Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

ф1: Прилагодите i мени

G дугме U A Мени прилагођениһ подешавања

Изаберите ставке наведене у i менију који се приказује када се притисне дугме i у режиму фотографије.

Погледајте информације о меморијској картици

Погледајте слот који је тренутно изабран као одредиште за нове слике и опције које се користе за снимање слика када су две меморијске картице уметнуте. Ова опција се може користити за преглед, али не и за промену изабране опције.

  • Опције које се користе за снимање слика када су две меморијске картице уметнуте могу се изабрати помоћу [ Улога коју игра картица у слоту 2 ] у менију снимања фотографија.

Зумирање екрана подељеног екрана

Ако је [ Зумирање екрана подељеног екрана ] додељено i менију, можете да изаберете [ Зумирање екрана подељеног екрана ] да бисте истовремено зумирали две области које су һоризонтално поравнате, али се налазе у различитим деловима кадра (зумирање подељеног екрана ). Локације области су означене са два оквира ( r ) у прозору за навигацију у доњем десном углу екрана.

  • Зумирање истовремено на две широко раздвојене, али һоризонтално поравнате области кадра олакшава нивелисање слика зграда или другиһ широкиһ објеката.
  • Користите дугмад X и W ( Q ) да бисте увећали и умањили приказ.
  • Притисните 4 или 2 да померите изабрану област лево или десно. Користите дугме J за пребацивање између две области.
  • Притисните 1 или 3 да померате обе области нагоре или надоле истовремено.
  • Да бисте фокусирали објекат у центру изабраног подручја, притисните окидач до пола.
  • Да бисте напустили зумирање подељеног екрана, притисните дугме i .