Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Vakuvezérlés

G gomb U C Fényképezés menü

Módosítsa a vezeték nélküli távoli vakuegységek vagy a fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt opcionális vakuegységek beállításait.

  • A fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt opcionális vakuegységek beállításával kapcsolatos információkért lásd a „Fényképezőgép vaku használata” részt ( 0 Fényképezőgép vaku használata ).
  • A vezeték nélküli távoli vakuegységek beállításainak módosításához lásd: „Mi az a távoli vakufotózás?” ( 0 Mi az a távoli vakufotózás? ).

Vakuvezérlési mód

Válasszon vakuvezérlési módot és vakuszintet, és módosítsa az egyéb beállításokat a fényképezőgép tartozékpapucsára szerelt SB-5000, SB-500, SB-400 vagy SB-300 vakukhoz.

  • A vakuvezérlési képernyőn elérhető opciók a [ Vakuvezérlési mód ] beállításnál kiválasztott beállítástól függően változnak.
  • Az SB-5000-től, az SB-500-tól, az SB-400-tól és az SB-300-tól eltérő vakuegységek beállításai csak a vakuegység vezérlőivel állíthatók be.
  • A tartozékpapucsra szerelt SB-5000 beállításai a vakuegység vezérlőivel is módosíthatók.

választási lehetőség Leírás
[ TTL ] A vaku teljesítménye a fényképezési körülményeknek megfelelően automatikusan beáll.
[ Automatikus külső vaku ] A vaku fénye visszaverődik a témáról egy automatikus külső vakuérzékelőre, és a vakuteljesítmény automatikusan beáll.
[ Távolság-elsőbbségi kézikönyv ] Válassza ki a tárgy távolságát; a vaku teljesítménye automatikusan beáll.
[ Kézikönyv ] Válassza ki manuálisan a vaku szintjét.
[ Ismétlődő vaku ] A vaku ismételten villan, miközben a zár nyitva van, és többszörös expozíciós hatást eredményez.

Vezeték nélküli vaku opciók

Módosítsa a beállításokat több távoli vaku egyidejű vezeték nélküli vezérléséhez. Ez az opció csak akkor érhető el, ha SB-5000 vagy SB-500 vakuegység vagy WR-R11a vagy WR-R10 vezeték nélküli távirányító van a fényképezőgépre szerelve.

választási lehetőség Leírás
Y [ Optikai AWL ] A távoli vakuk vezérlése a fővaku által kibocsátott alacsony intenzitású vakukkal történik ( 0 Optikai AWL ).
Z [ Radio AWL ] A távoli vakukat a kamerához csatlakoztatott WR-R11a/WR-R10 rádiójelek vezérlik ( 0 Radio AWL ).
[ Ki ] Távoli vaku fényképezés letiltva.

Távoli vakuvezérlés

Válassza ki a távvezérlési módot. A vakubeállítások a vakuvezérlő kijelzőn állíthatók be; a rendelkezésre álló opciók a [ Remote flash control ] (Távvakuvezérlés) beállítástól függően változnak.

választási lehetőség Leírás
[ Csoportos flash ] Válasszon külön vakuvezérlési módot a távoli vakuegységek minden csoportjához ( 0 Csoportos vaku , Csoportos vaku ).
[ Gyors vezeték nélküli vezérlés ] Válassza ki az A és B csoport közötti egyensúlyt, és állítsa be kézzel a C csoport kimenetét ( 0 Gyors vezeték nélküli vezérlés , Gyors vezeték nélküli vezérlés (csak SB‑5000) ).
[ Távoli ismétlés ] A vakuk ismételten villannak, miközben a zár nyitva van, és többszörös expozíciós hatást kelt ( 0 Távoli ismétlés , Távoli ismétlés (csak SB‑5000) ).

Radio Remote Flash Info

Tekintse meg az AWL rádión keresztül jelenleg vezérelt vakukat.