Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Portré benyomások egyensúlya

G gomb U C Fényképezés menü

Finomítsa az árnyalat- és fényerő-beállításokat az emberi portrétémákhoz, és mentse el az eredményeket a felvételkészítéshez [ Mode 1 ], [ Mode 2 ] vagy [ Mode 3 ] módban.

Portré megjelenítési egyensúlyi módok létrehozása

 1. Válassza a [ Portré benyomás egyensúlya ] lehetőséget a fényképezés menüben.

 2. Jelöljön ki egy módot az [ Mode 1 ] és [ Mode 3 ] között , majd nyomja meg 2 gombot .

  • Megjelennek a kiválasztott mód opciói.

 3. Állítsa be a színárnyalatot és a fényerőt.

  • Nyomja meg 4 vagy 2 gombot a színárnyalat beállításához az M (bíbor)–Y (sárga) tengelyen. A bíbor szín növekszik, ha M felé halad, a borostyánsárga (sárga) pedig az Y felé halad.
  • Nyomja meg 1 vagy 3 gombot a fényerő beállításához. A fényerő növekszik, ha az értékek emelkednek, és csökken, ha csökkennek.
  • A kiválasztott értékek a rács jobb oldalán jelennek meg.
  • Az alapértelmezett beállítások visszaállításához nyomja meg az O ( Q ) gombot.

 4. Változtatások mentése.

  • Nyomja meg J a változtatások mentéséhez és a menükből való kilépéshez.
  • Az alapértelmezett értékekhez képest megváltoztatott módokat csillagok (" U ") jelzik.
  • További módok létrehozásához ismételje meg az 1–4. lépéseket.

Mentett módok alkalmazása

A portré benyomás egyensúlyának engedélyezéséhez fényképezés közben, válassza ki a kívánt módot ([ Mode 1 ] - [ Mode 3 ]) a [ Portré benyomás egyensúlya ] a fényképezés menüben.

„Portré megjelenítési mérleg”

Az [ Álló megjelenítési mérleg ] nem érhető el, ha:

 • A [ Monokróm ] vagy a [ Creative Picture Control ] a [ Set Picture Control ] beállításnál van kiválasztva, vagy
 • A [ Monokróm ] a [ Set Picture Control (HLG) ] beállításnál van kiválasztva.

Az eredmények előnézete

Ha a [ Portré benyomás egyensúlya ] az i menüben helyet kapott az f1 egyéni beállítás [ Customize i menu ] használatával, kiválaszthatja ezt a lehetőséget, a fő vezérlőtárcsát elforgatva kiválaszthatja a módot, majd beállíthatja a színárnyalatot és a fényerőt a többfunkciós gomb segítségével. választógombot, miközben megtekintheti a képernyőn bekeretezett témára gyakorolt hatásukat.