Настройте цветовия баланс на монитора според вашия вкус.

 • [ Цветовият баланс на монитора ] може да се регулира само когато мониторът е активен дисплей. Не може да се регулира, когато [ Само визьор ] е избрано за режим на монитор или когато окото ви е към визьора.

 • Цветовият баланс се регулира с помощта на мултиселектора. Натиснете 1 , 3 , 4 или 2 , за да регулирате цветовия баланс, както е показано по-долу. Натиснете J , за да запазите промените.

  1

  Увеличете зеленото

  2

  Увеличете кехлибар

  3

  Увеличете магента

  4

  Увеличете синьото

 • Цветовият баланс на монитора се прилага само за менютата, възпроизвеждането и дисплея за снимане; снимките и видеоклиповете, заснети с камерата, не са засегнати.

 • Референтното изображение е или последната направена снимка, или, в режим на възпроизвеждане, последно показаната снимка. Ако картата с памет не съдържа снимки, вместо това ще се покаже празна рамка.

 • За да изберете различна картина, натиснете бутона W ( Q ). Маркирайте желаната снимка и натиснете J , за да я изберете като референтно изображение.

 • За да видите маркираната снимка на цял кадър, натиснете и задръжте X

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера