Добавете коментар към нови снимки, докато се правят. Коментарите могат да се видят в раздела NX Studio [ Информация ].

Въведете коментар

Въведете коментар до 36 знака. Маркирайте [ Въведете коментар ] и натиснете 2 , за да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( Въвеждане на текст ).

Прикачете коментар

Коментарите ще бъдат прикачени към снимките, направени докато [ Прикачи коментар ] е [ ВКЛЮЧЕНО ].

Информация за снимката
  • Коментарите могат да се видят на страницата [ Други данни за снимане ] в дисплея с информация за снимката.

  • За да покажете страницата [ Други данни за снимане ], изберете ( M ) както [ Данни за заснемане ], така и [ Други данни за заснемане ] за [ Опции за показване на възпроизвеждане ] в менюто за възпроизвеждане.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера