Мръсотия или прах, попаднали във фотоапарата при смяна на обективи или премахване на капачката на тялото, може да полепне по сензора за изображения и да повлияе на вашите снимки. Опцията „чист сензор за изображение“ вибрира сензора, за да премахне праха.

опция

Описание

[ Начало ]

Извършете незабавно почистване на сензора за изображения.

[ Автоматично почистване ]

  • [ Почистване при изключване ]: Сензорът за изображения се почиства автоматично по време на изключване всеки път, когато фотоапаратът се изключи.

  • [ Изключване на почистването ]: Автоматичното почистване на сензора за изображения е изключено.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера