Ако е избран [ Sensor shield closes ], екранът пред сензора за изображения ще се затвори, когато фотоапаратът се изключи. Това предотвратява събирането на прах или други чужди тела върху сензора за изображения при смяна на лещите. Това обаче може също да увеличи времето за стартиране на камерата.

Внимание: Сензорният щит
  • Щитът може да се повреди, като го докоснете, когато е затворен.

  • Когато сменяте обективи със затворен щит, не забравяйте да поставите обектива перпендикулярно на байонета. Ако бъдат поставени под ъгъл, лещите могат да се докоснат до екрана на сензора и да повредят екрана или сензора за изображения.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера