Звук на затвора

Изберете дали камерата да издава звук при освобождаване на затвора. Избирането на [ OFF ] деактивира звука при освобождаване на затвора.

Звуков сигнал Вкл./Изкл

Включете или изключете високоговорителя за звуков сигнал.

  • Ако [ On ] е избрано за [ Beep on/off ], бипканията се чуват, когато:

    • самоснимачката отброява,

    • фотография с интервален таймер, видеозапис с изтичане на времето или краища на изместване на фокуса,

    • фотоапаратът фокусира в режим на снимка (имайте предвид, че това не се прилага, ако AF-C е избрано за режим на фокусиране или ако [ Release ] е избрано за потребителска настройка a2 [ AF-S priority selection ]), или

    • използват се сензорни контроли.

  • Изберете [ Изключено (само сензорни контроли) ], за да деактивирате звуковия сигнал за сензорни контроли, докато го активирате за други цели.

Сила на звука

Регулирайте силата на звуковия сигнал и силата на звука при освобождаване на затвора.

Стъпка

Изберете височината на звуковия сигнал от [ High ] и [ Low ]. Височината на звука на затвора не може да се променя.

Тих режим

Избирането на [ ON ] за [ Silent mode ] в менюто за настройка деактивира звука при освобождаване на затвора и високоговорителя за звуков сигнал.

Внимание: Звуци от камерата

Припокриващите се звукови сигнали и/или звуци на затвора може да се възпроизведат като един звук.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера