Изберете [ ON ], за да отмените опциите, избрани за [ Звуци на камерата ] в менюто за настройка и да изключите звука на електронния затвор и високоговорителя с звуков сигнал по време на снимане.

  • Избирането на [ ON ] също потиска други звуци на камерата. Това обаче не заглушава напълно камерата. Звуците от камерата все още могат да се чуват, например по време на автофокус или настройка на блендата, в последния случай най-забележимо при диафрагми, по-малки (т.е. при f-числа по-високи) от f/5.6.

  • Скоростта на напредване на кадрите може да спадне при някои обстоятелства.

  • Намаляването на шума при дълга експозиция е деактивирано.

  • Безшумен режим заглушава електронния затвор и високоговорителя за звуков сигнал и заглушава други звуци от камерата, но не освобождава фотографите от необходимостта да зачитат поверителността на своите обекти и правата на изображението.

Таймер за готовност

Дори когато е избрано [ ON ] за [ Безшумен режим ], ще се чува звук, когато таймерът за готовност е активиран или изтече. За да изключите таймера в режим на готовност, изберете [ Без ограничение ] за персонализирана настройка c3 [ Закъснение на изключване ] > [ Таймер за готовност ].

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на картата с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорЗапазване на фокусната позицияПоведение на сензорния екран при изключванеПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоIPTCОпции за гласова бележкаЗвуци на камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Маркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (режим за снимки)Заключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера