• Регулирайте яркостта на визьора. [ Яркостта на визьора ] може да се регулира само когато визьорът е активният дисплей. Не може да се регулира, когато мониторът е включен или когато [ Monitor only ] е избрано за режим на монитор.

  • По-високите стойности увеличават разхода на батерията.

опция

Описание

[ Автоматично ]

Яркостта на визьора се регулира автоматично в зависимост от условията на осветление.

[ Ръководство ]

Натиснете 1 или 3 , за да регулирате яркостта ръчно. Изберете по-високи стойности за повишена яркост, по-ниски стойности за намалена яркост.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера