Изберете [ ВКЛ. ], за да отмените опциите, избрани за [ Звуци на камерата ] в менюто за настройка и да заглушите електронния затвор и високоговорителя за звуков сигнал по време на снимане.

  • Избирането на [ ON ] също потиска другите звуци на камерата. Това обаче не заглушава напълно камерата. Звуците от фотоапарата все още могат да се чуват, например по време на автоматично фокусиране или настройка на блендата, в последния случай най-забележимо при диафрагми, по-малки (т.е. при f-числа, по-високи) от f/5.6.

  • Скоростта на кадрите напред може да спадне при някои обстоятелства.

  • Намаляването на шума при дълга експозиция е деактивирано.

  • Допълнителните светкавици няма да се задействат.

  • Безшумният режим заглушава електронния затвор и високоговорителя за бипкане и заглушава другите звуци на фотоапарата, но не освобождава фотографите от необходимостта да зачитат поверителността на своите обекти и правата върху изображенията.

Таймер за режим на готовност

Дори когато [ ON ] е избрано за [ Silent mode ], ще се изведе звук, когато таймерът за готовност е активиран или изтече. За да заглушите таймера за режим на готовност, изберете [ Без ограничение ] за потребителска настройка c3 [ Забавяне на изключване ] > [ Таймер за готовност ].

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера