Вижте текущата версия на фърмуера на камерата. Актуализациите на фърмуера могат да се извършват, ако картата с памет съдържа нова версия на фърмуера на фотоапарата.

Актуализации на фърмуера

Актуализациите могат да се извършват с помощта на компютър или смарт устройство.

  • Компютър : Проверете Центъра за изтегляне на Nikon за нови версии на фърмуера на фотоапарата. За повече информация вижте страницата за изтегляне на фърмуера.

  • Смарт устройство : Ако смарт устройството е сдвоено с фотоапарата с помощта на приложението SnapBridge, приложението автоматично ще ви уведоми, когато актуализациите станат налични, и след това можете да изтеглите актуализацията на картата с памет на фотоапарата чрез смарт устройството. За повече информация вижте онлайн помощта на приложението SnapBridge. SnapBridge може да не покаже известието в същото време, когато актуализациите са достъпни в центъра за изтегляне на Nikon.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера