Когато е избрано [ ON ], фотоапаратът ще запази текущата позиция на фокуса, когато е изключен, и ще го възстанови при следващото включване. Имайте предвид, че това увеличава времето за стартиране на камерата.

  • Обърнете внимание, че дори когато е избран [ ON ], ако температурата, позицията на мащабиране или други условия се променят, докато камерата е изключена, фокусът може да се възобнови от различна позиция, когато камерата се включи.

  • По същия начин имайте предвид, че дори когато е избран [ OFF ], фокусът може да се възобнови от предварително избраната позиция в зависимост от състоянието на камерата и обектива.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера