Нивото, при което камерата ще се изключи автоматично, когато вътрешната й температура се повиши, може да бъде избрано от [ Standard ] и [ High ].

  • Когато е избран [ Standard ], фотоапаратът ще покаже първо J и след това K икона, когато вътрешната му температура се повиши, превключвайки към таймер за обратно броене, ако температурата се повиши още повече.

  • Когато е избрано [ Високо ], фотоапаратът ще показва икони J , K и M , докато вътрешната му температура се повишава, превключвайки към таймер за обратно броене, ако температурата се повиши още повече.

  • Когато таймерът за обратно броене достигне нула, фотоапаратът ще се изключи автоматично и по-нататъшното снимане ще бъде спряно.

Внимание: „ високо

Въпреки че избирането на [ High ] ви дава повече време преди фотоапаратът да се изключи, той може да стане горещ на допир. Препоръчваме да използвате статив или друго оборудване, за да намалите времето, прекарано в докосване на фотоапарата.

Внимание: Когато камерата е гореща
  • В някои случаи таймерът за обратно броене може да се покаже в момента, в който фотоапаратът е включен, дори когато е избрано [ High ].

  • Качеството на изображението може да спадне, когато камерата е гореща.

  • Картите с памет, поставени в горещ фотоапарат, също могат да се нагорещят. Изчакайте температурата да спадне, преди да боравите с фотоапарата или картите с памет.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера