Ако е избрано [Щит на сензора се затваря ], екранът пред сензора за изображение ще се затвори, когато камерата се изключи. Това предотвратява събирането на прах или други чужди тела върху сензора за изображения при смяна на лещите. Това обаче може също да увеличи времето за стартиране на камерата.

Предупреждения: Щитът на сензора
  • Щитът може да се повреди, като го докоснете, когато е затворен.

  • Когато сменяте лещи със затворен щит, не забравяйте да поставите обектива перпендикулярно на стойката. Ако се поставят под ъгъл, обективите могат да докоснат екрана на сензора и да повредят екрана или сензора за изображение.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на картата с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорЗапазване на фокусната позицияПоведение на сензорния екран при изключванеПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоIPTCОпции за гласова бележкаЗвуци на камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Маркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (режим за снимки)Заключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера