Добавете информация за авторски права към нови снимки, докато се правят. Информацията за авторските права може да се види в раздела NX Studio [ Информация ].

Въведете имената на фотографа (максимум 36 знака) и притежателя на авторските права (максимум 54 знака). Маркирайте [ Artist ] или [ Copyright ] и натиснете 2 , за да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( Въвеждане на текст ).

Информация за авторски права ще бъде прикачена към снимките, направени докато [ Прикачване на информация за авторски права ] е [ ВКЛЮЧЕНО ].

  • За да предотвратите неоторизирано използване на имената на изпълнителя или притежателя на авторските права, уверете се, че [ ИЗКЛ . ] е избрано за [ Прикачване на информация за авторските права ], преди да заемете или прехвърлите фотоапарата на друго лице. Също така ще трябва да се уверите, че полетата за изпълнител и авторски права са празни.

  • Nikon не поема отговорност за щети или спорове, произтичащи от използването на опцията [ Информация за авторските права ].

  • Информацията за авторските права може да се види на страницата [ Информация за авторските права ] в дисплея с информация за снимките.

  • За да покажете страницата [ Информация за авторските права ], изберете ( M ) както [ Данни за заснемане ], така и [ Информация за авторски права ] за [ Опции за показване на възпроизвеждане ] в менюто за възпроизвеждане.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматиране на карта с паметезикЧасова зона и датаЯркост на монитораМонитор Цветов балансЯркост на визьораЦветов баланс на визьораРазмер на дисплея на Finder (Photo Lv)Ограничете избора на режим на мониторАвтоматично завъртане на информационния дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектив без процесорЗапазване на позицията на фокусаАвтоматично изключване на температуратаПоведение на сензорния екран при изключванеЧист сензор за изображениеИзображение Отстраняване на прах Реф. СнимкаPixel MappingКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваIPTCОпции за гласови бележкиЗвуци от камератаТих режимДокоснете контролиHDMIПриоритет на USB връзкатаДанни за местоположение (вградени)Опции за безжично дистанционно (WR).Задайте дистанционен (WR) Fn бутонМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергия (Режим за снимки)Заключване за освобождаване на празен слотЗапазване/зареждане на настройките на менютоНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера