Преносими зарядни устройства (пауър банки)

Преносимите зарядни устройства могат да се използват за захранване на камерата или за зареждане на батерията на камерата. Следващата таблица изброява преносимите зарядни устройства, които са тествани и одобрени за употреба, заедно с приблизителния брой снимки, с които могат да бъдат направени, и приблизителния брой пъти, през които батерията на фотоапарата може да се зарежда с всяко устройство.

производителНомер на моделаБрой изстрели 1Брой зареждания 2
АнкерPowerCore III Elite 25600 87WПрибл. 2780 снимки (при използване на EN-EL25a)
Прибл. 2750 снимки (при използване на EN-EL25 )
Прибл. 6 пъти (при използване на EN-EL25a)
Прибл. 8 пъти (при използване EN-EL25 )
  1. Стандарт на Асоциацията за фотоапарати и продукти за изображения (CIPA). Измерено при 23 °C/73,4 °F (±2 °C/3,6 °F) с обектив NIKKOR Z DX 16–50mm f/3.5–6.3 VR при следните тестови условия: една снимка, направена при настройки по подразбиране, веднъж на всеки 30 s . „Броят снимки“ е броят снимки, които могат да бъдат направени с помощта на напълно заредено преносимо зарядно устройство за захранване на фотоапарат с напълно заредена батерия (EN-EL25a/ EN-EL25 ).
  2. Колко пъти батерията на фотоапарата (EN-EL25a/ EN-EL25 ) може да бъде напълно заредена с помощта на преносимо зарядно устройство при пълен заряд.
  • Вижте документацията, предоставена с преносимото зарядно устройство за информация относно употребата.
  • Използвайте USB кабел с два Type-C конектора, доставен с преносимото зарядно устройство, когато използвате устройството за захранване на камерата или за зареждане на батерията на камерата.
  • Актуална информация за преносимите зарядни устройства е достъпна на сайта на производителите. Наличността може да варира в зависимост от страната или региона.