Når kameraerne er tilsluttet netværket ved hjælp af [ Tilslut til andre kameraer ] i netværksmenuen, kan urene på alle kameraer i den aktuelle gruppe tilsluttet indstilles til det klokkeslæt og den dato, der rapporteres af masterkameraet. Synkronisering gælder for alle muligheder i opsætningsmenuen [ Tidszone og dato ]-displayet.

  1. Tilslut kameraerne til netværket ved hjælp af [ Tilslut til andre kameraer ] > [ Netværksindstillinger ] i netværksmenuen.

    For mere information, se "Synchronized Release" ( Synchronized Release ).

  2. På masterkameraet skal du vælge [ Tilslut til andre kameraer ], og fremhæv derefter [ Synkroniser dato og klokkeslæt ] og tryk på 2 .
    • Hovedkameraets urindstillinger vil blive vist.

    • [ Synkroniser dato og klokkeslæt ] er ikke tilgængelig på fjernkameraerne.

    • [ Synkroniser dato og klokkeslæt ] vil ikke være tilgængelig, hvis der ikke er tilsluttet et kamera til netværket.

  3. Tryk J

    • Urene på fjernkameraerne vil blive indstillet til den dato og det klokkeslæt, der rapporteres af masterkameraet.

    • En meddelelse vil blive vist, når processen er fuldført.

    • Tryk på J igen for at vende tilbage til [ Forbind til andre kameraer ]-skærmen.