Følgende Nikon-software kan bruges sammen med kameraet. Besøg Nikons websted for dit land eller område for at få flere oplysninger.

Computer software

Nikon computersoftware er tilgængelig fra Nikon Download Center. Tjek version og systemkrav, og sørg for at downloade den seneste version.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (kan købes): Fjernstyr kameraet fra en computer for at optage fotos og videoer og gemme dem direkte på computerens harddisk.

 • NX Tether : Bruges til tethered fotografering, når kameraet er tilsluttet en computer. Eksponering, hvidbalance og andre kameraindstillinger kan fjernjusteres ved hjælp af kontroller på computerskærmen.

 • NX Studio * : Se og rediger fotos og videoer optaget med Nikon digitalkameraer. NX Studio kan bruges til at finjustere filer i Nikons unikke NEF/NRW (RAW)-format og konvertere dem til JPEG eller TIFF (NEF/RAW-behandling). Den understøtter ikke kun NEF/NRW (RAW)-billeder, men også JPEG- og TIFF-billeder, der er taget med Nikon-digitalkameraer, til opgaver som redigering af tonekurver og forbedring af lysstyrke og kontrast.

  • Eksisterende brugere skal være sikre på at downloade den seneste version, da tidligere versioner muligvis ikke kan downloade billeder fra kameraet eller åbne NEF (RAW) billeder.

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility er påkrævet, hvis kameraet skal tilsluttes et netværk. Par kameraet med computeren, og download billeder via et trådløst eller Ethernet-netværk.

 • Webcam Utility : Webcam Utility lader dig bruge dit kamera som et webcam, når det er tilsluttet computeren via USB. Kameraet vises som "Webcam Utility" i webkonferenceapps. Valg af "Webcam Utility" konverterer kameraet til et webcam. For oplysninger om kompatible kameraer, systemkrav og brug af Webcam Utility samt om de forholdsregler, der skal overholdes under brug, se siden Webcam Utility i Nikon Download Center.

Smartphone (tablet) apps

Smartphone (tablet) apps er tilgængelige fra Apple App Store® og Google Play™. Besøg Nikons websted for at få de seneste oplysninger om vores apps.

 • SnapBridge : Download fotos og videoer fra kameraet til din smartenhed via en trådløs forbindelse.

 • NX MobileAir (tilbyder køb i app): Importer billeder fra et kamera, der er tilsluttet din smartenhed via USB, og upload dem trådløst til en FTP-server.

  • Understøttede funktioner og operativsystemer varierer efter land og region.