Programvare

Følgende Nikon-programvare kan brukes med kameraet:

Programvare til datamaskin

Nikon dataprogramvare er tilgjengelig fra Nikon Download Center. Sjekk versjonen og systemkravene, og sørg for å laste ned den nyeste versjonen.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Tether : Brukes for tilkoblet fotografering når kameraet er koblet til en datamaskin. Eksponering, hvitbalanse og andre kamerainnstillinger kan justeres eksternt ved hjelp av kontrollene på dataskjermen.
  • NX Studio * : Se og rediger bilder og videoer tatt med Nikon digitalkameraer. Bruk NX Studio-programvaren til å finjustere bilder tatt i Nikons unike NEF/NRW (RAW)-formater eller konvertere dem til JPEG eller TIFF (RAW-behandling). NX Studio kan brukes ikke bare med RAW-bilder, men også med JPEG- og TIFF-bilder tatt med Nikon-digitalkameraer for slike oppgaver som redigering av tonekurver og forbedring av lysstyrke og kontrast.
    1. Eksisterende brukere bør sørge for å laste ned den nyeste versjonen, siden tidligere versjoner kanskje ikke kan laste ned bilder fra kameraet.
  • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility er nødvendig hvis kameraet skal kobles til et nettverk. Par kameraet med datamaskinen og last ned bilder via Wi-Fi.
  • Webcam Utility : En modul som lar deg koble kameraet til en datamaskin med en USB-kabel og bruke kameraet som et webkamera. Når du velger et eksternt kamera i webkonferanseprogramvaren, vises "Webcam Utility". Velg det for å bruke det som et webkamera. Se siden Webcam Utility på Nikon Download Center for kompatible kameraer, bruk, driftsmiljø og forholdsregler under bruk.

Apper for smarttelefon (nettbrett).

Apper for smarttelefon (nettbrett) er tilgjengelig fra Apple App Store ® og Google Play . For den nyeste informasjonen om appene våre, besøk Nikon-nettstedet.

  • SnapBridge : Last ned bilder og videoer fra kameraet til smartenheten din via en trådløs tilkobling.
  • NX MobileAir (tilbyr kjøp i apper)*: Importer bilder fra et kamera koblet til smartenheten din via USB og last dem opp trådløst til en FTP-server.
    1. Støttede funksjoner og operativsystemer varierer etter land og region.