Opret forbindelse til computere via Ethernet eller trådløst LAN.

Netværks indstillinger

Tilføj kameranetværksprofiler. Dette element kan også bruges til at vælge mellem eksisterende netværksprofiler.

Opret profil

Opret nye netværksprofiler ( trådløst LAN , Ethernet-forbindelser ).

  • Hvis der allerede findes mere end én profil, kan du trykke på J for at vælge en profil og oprette forbindelse til det valgte netværk.

  • For at redigere en eksisterende profil skal du fremhæve den og trykke på 2 .

Mulighed

Beskrivelse

[ Generelt ]

  • [ Profilnavn ]: Omdøb profilen.

  • [ Adgangskodebeskyttelse ]: Vælg [ Til ] for at kræve, at der indtastes en adgangskode, før profilen kan ændres. For at ændre adgangskoden skal du fremhæve [ Til ] og trykke på 2 .

[ Trådløs ]

Vis forbindelsesindstillinger for tilslutning til trådløse netværk.

  • Infrastrukturtilstand : Juster indstillinger for forbindelse til et netværk via en router.

    • [ SSID ]: Indtast netværkets SSID.

    • [ Kanal ]: Vælges automatisk.

    • [ Godkendelse/kryptering ]: Vælg den type kryptering, der bruges på det trådløse netværk.

    • [ Adgangskode ]: Indtast netværksadgangskoden.

  • Adgangspunkttilstand : Juster indstillinger for direkte trådløs forbindelse til kameraet.

    • [ SSID ]: Vælg kameraets SSID.

    • [ Kanal ]: Vælg [ Auto ] eller [ Manuel ].

    • [ Godkendelse/kryptering ]: Vælg den type kryptering, der bruges på det trådløse netværk.

    • [ Adgangskode ]: Hvis en anden indstilling end [ ÅBN ] er valgt for [ Godkendelse/kryptering ], kan dette punkt bruges til at ændre kameraets adgangskode.

[ TCP/IP ]

Juster TCP/IP-indstillinger for infrastrukturforbindelser. En IP-adresse er påkrævet.

  • Hvis [ TIL ] er valgt for [ Opnå automatisk ], vil IP-adressen og undernetmasken for forbindelser i infrastrukturtilstand blive hentet via en DHCP-server eller automatisk IP-adressering.

  • Vælg [ OFF ] for at indtaste IP-adressen ([ Address ]) og subnetmasken ([ Mask ]) manuelt.

Kopi til/fra kort

Del netværksprofiler.

  • Hvis der indsættes to hukommelseskort, vil profilerne blive kopieret til og fra kortet i slot 1.

Mulighed

Beskrivelse

[ Kopier profil fra kort ]

Kopier profiler fra rodbiblioteket på hukommelseskortet til kameraprofillisten.

[ Kopier profil til kort ]

Kopier profiler fra kameraet til hukommelseskortet. Fremhæv en profil, og tryk på J for at kopiere den til hukommelseskortet.

  • Adgangskodebeskyttede profiler kan ikke kopieres.

Afslut aktuel forbindelse

Afslut forbindelsen til det aktuelle netværk.

Tilslutningstype

Vælg en driftstilstand til brug, når kameraet er tilsluttet et netværk.

Mulighed

Beskrivelse

[ Billedoverførsel ]

Upload billeder til en computer, efterhånden som de tages, eller upload eksisterende billeder fra kameraets hukommelseskort.

[ Kamerakontrol ]

Brug Camera Control Pro 2-softwaren (tilgængelig separat) til at styre kameraet og tage billeder eksternt fra en computer.

Muligheder

Juster uploadindstillinger.

Automatisk upload

Vælg [ TIL ] for at markere nye billeder til upload, efterhånden som de tages.

  • Upload begynder først, efter at billedet er blevet optaget på hukommelseskortet. Sørg for, at der er isat et hukommelseskort i kameraet.

  • Videoer vil ikke blive uploadet automatisk, når optagelsen er færdig. De skal i stedet uploades fra afspilningsdisplayet ( Valg af billeder til upload ).

Slet efter upload

Vælg [ ON ] for at slette billeder fra kameraets hukommelseskort automatisk, når uploaden er fuldført.

  • Filer, der er markeret til overførsel, før du valgte [ TIL ], slettes ikke.

  • Sletningen kan blive suspenderet under nogle kamerafunktioner.

Upload RAW + JPEG som

Når du uploader RAW + JPEG-billeder, skal du vælge, om du vil uploade både NEF (RAW)- og JPEG-filerne eller kun JPEG-kopien.

  • Når [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] er valgt for [ Rolle spillet af kort i Slot 2 ] i fotooptagelsesmenuen, gælder indstillingen valgt for [ Upload RAW + JPEG as ] kun for billeder, der uploades automatisk ved at vælge [ ON ] for [ Auto upload ].

Valg af JPEG + JPEG-plads

Vælg en kildeplads til automatisk upload, når du tager billeder med [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ] valgt for [ Rolle spillet af kort i Slot 2 ] i fotooptagelsesmenuen.

Upload mappe

Marker alle billeder i en valgt mappe til upload. Mærkning vil blive anvendt på alle billeder, uanset om de er uploadet tidligere.

Videoer vil ikke blive markeret til upload. De skal i stedet uploades fra afspilningsdisplayet.

Fravælg alle?

Fjern uploadmarkering fra alle billeder. Upload af billeder med et "upload"-ikon vil øjeblikkeligt blive afsluttet.