Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Tilføyelse av "Playback Speed"-elementet til Video Playback i -menyen

A [ Avspillingshastighet ] elementet er lagt til i videoavspillingsmenyen. Velg videoavspillingshastigheten fra [ Originalhastighet ], [ 1/2× hastighet ] og [ 1/4× hastighet ]. Avspillingen vil fortsette i sakte film med 1/2× hastighet eller 1/4× hastighet hvis henholdsvis [ 1/2× hastighet ] eller [ 1/4× hastighet ] er valgt. I tillegg kan videoavspillingshastigheten endres under avspilling når videoen er satt på pause, ved å bruke [ Avspillingshastighet ] i avspilling i menyen.

Endre avspillingshastigheten ved hjelp av hoved- og underkommandohjulene

Et [ Avspillingshastighet ]-element er også lagt til f3 [ Egendefinerte kontroller (avspilling) ] i Egendefinerte innstillinger-menyen. Når den er tilordnet til hoved- eller underkommandoskiven, kan avspillingshastigheten endres under videoavspilling ved å vri på kommandohjulet ( 0 nye roller tilgjengelig via "Main Command Dial"/"Sub-command dial" > "Frame Advance" ).

Endre avspillingshastigheten

  • Hvis avspillingshastigheten endres via i menyen, vil den nye avspillingshastigheten gjelde for alle videoavspillinger.
  • Hvis avspillingshastigheten endres ved hjelp av et kommandohjul som [ Avspillingshastighet ] er tilordnet via egendefinert innstilling f3 [ Egendefinerte kontroller (avspilling) ], gjelder den nye avspillingshastigheten kun for gjeldende videoavspilling.