Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Alternativer for trådløs fjernkontroll (WR).

G -knapp U B oppsettsmeny

Juster status-LED og koblingsmodusinnstillinger for valgfrie WR-R11a og WR-R10 trådløse fjernkontroller. Du kan også velge en koblingsmodus for tilkobling til valgfrie radiostyrte blitsenheter som støtter avansert trådløs belysning.

WR-R10 trådløse fjernkontroller

  • En WR-A10-adapter kreves når du bruker WR-R10.
  • Sørg for at fastvaren for WR-R10 er oppdatert til siste versjon (versjon 3.0 eller nyere). For informasjon om fastvareoppdateringer, se Nikon nettsted for ditt område.

LED-lampe

Aktiver eller deaktiver statuslampene på den trådløse fjernkontrollen WR-R11a eller WR-R10 som er montert på kameraet. For mer informasjon, se dokumentasjonen som følger med den trådløse fjernkontrollen.

Koblingsmodus

Velg en koblingsmodus for WR-R11a eller WR-R10 trådløse fjernkontroller montert på andre kameraer eller radiostyrte blitsenheter som støtter avansert trådløs belysning. Pass på at samme modus er valgt for de andre enhetene.

Alternativ Beskrivelse
[ Paring ]

Kameraet kobles kun til enheter som det tidligere har blitt paret med. Trykk på sammenkoblingsknappen på den trådløse fjernkontrollen koblet til kameraet for å pare det med andre enheter.

  • Siden kameraet ikke vil kommunisere med enheter som det ikke er paret med, kan dette alternativet brukes til å forhindre signalforstyrrelser fra andre enheter i nærheten.
  • Gitt at hver enhet må pares separat, anbefales imidlertid PIN-kode når du kobler til et stort antall enheter.
[ PIN ]

Kommunikasjon deles mellom alle enheter med samme firesifrede PIN-kode. Skriv inn en firesifret PIN-kode du velger. Trykk på 4 eller 2 for å utheve sifre og trykk på 1 eller 3 for å endre. Trykk på J for å angi og vise den valgte PIN-koden.

  • Dette alternativet er et godt valg for fotografering med et stort antall eksterne enheter.
  • Hvis det er flere kameraer til stede som deler samme PIN-kode, vil blitsenhetene være under enekontroll av kameraet som kobles til først, og forhindrer at alle andre kameraer kobles til (LED-lampene på de trådløse fjernkontrollene som er koblet til de berørte kameraene vil blinke) .
  • Uavhengig av alternativet som er valgt for [ Link mode ], vil signaler fra sammenkoblede trådløse fjernkontroller alltid mottas av WR-R11a eller WR-R10. Brukere av den trådløse WR-1-fjernkontrollen må velge sammenkobling som WR-1-koblingsmodus.