Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Batteriinformasjon

G -knapp U B oppsettsmeny

Se informasjon om batteriet som er satt inn i kameraet.

Alternativ Beskrivelse
[ Lading ] Gjeldende batterinivå, uttrykt i prosent.
[ Antall skudd ] Antall bilder tatt siden batteriet sist ble ladet.
[ Batteri alder ]

En skjerm med fem nivåer som viser batterialderen.

  • En verdi på "0" ( k ) indikerer at batteriytelsen er uskadet.
  • En verdi på "4" ( l ) indikerer at batteriet har nådd slutten av ladetiden. Bytt ut batteriet.

Antall skudd

[ Antall bilder ] viser antall ganger lukkeren har blitt utløst. Merk at kameraet noen ganger kan utløse lukkeren uten å ta et bilde, for eksempel ved måling av forhåndsinnstilt manuell hvitbalanse.

Lader batterier ved lave temperaturer

Batterier generelt viser et fall i kapasitet ved lave omgivelsestemperaturer. Selv ferske batterier ladet ved temperaturer under ca. 5 °C (41 °F) kan vise en midlertidig økning fra "0" til "1" i verdien som vises for [ Batterialder ], men displayet vil gå tilbake til det normale når batteriet har blitt ladet opp ved en temperatur på ca. 20 °C (68 °F) eller høyere.